Trudnica pretrpela stres u saobraćajki

Hitna pomoć

Trudnica pretrpela stres u saobraćajki

Beograd -
U Požeškoj ulici dogodio se saobraćajni udes u kojem je ženska osoba stara oko 31 godinu, trudnica, koja se nalazila na mestu suvozača pretrpela je stres i prevezena je u GAK Višegradskoj ulici

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima je jedna osoba povređena, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Rano jutros oko 04.30 časova u saobraćajnom udesu koji se dogodio na Kružnom putu na obilaznici u delu ka Surčinu jedna osoba je zadobila povrede glave i kolena i oguljotinu lakta i prevezena je na VMA, rekla je Macura.

Sinoć oko 20 časova u Požeškoj ulici dogodio se saobraćajni udes u kojem je ženska osoba stara oko 31 godinu, trudnica, koja se nalazila na mestu suvozača pretrpela je stres i prevezena je u GAK Višegradskoj ulici.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 17 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, precizirala je Macura.

Macura je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje odgovarajuće obuće, bočice sa vodom, osvežavanje voćnim napicima, uzimanje voća i povrća, nošenje lepeza.

Zbog toplog vremena starije osobe ne bi trebalo da izlaze iz kuća u najtoplijem delu dana ili da se stacioniraju u hladovini parka, savetovala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track