Gužve na Pančevcu i kod Sajma

Saobraćaj

Gužve na Pančevcu i kod Sajma

Beograd -
Otežana je vožnja u prigradskim naseljima i u svim pravcima ka centru Beograda zbog magle, zbog čega se vozačima savetuje da vode računa o brzini i rastojanju

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na Pančevačkom mostu, u delu od Banovog brda prema centru grada i otežana je vožnja u prigradskim naseljima zbog magle, ali za sada nigde nema dužih zadržavanja.

Kako je izjavio dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Milan Simić, saobraćaj je trenutno najintenzivniji u delu od Zrenjaninskog puta i Koteža, na Pančevačkom mostu i ulivu u Bulevar Despota Stefana.U delu od Banovog brda i Čukarice pored sajma u pravcu prema centru grada, takođe, je intenzivan saobraćaj.

Otežana je vožnja u prigradskim naseljima i u svim pravcima ka centru Beograda zbog magle, zbog čega se vozačima savetuje da vode računa o brzini i rastojanju, upozorio je Simić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.312 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 121 tramvaj, 94 trolejbuda i 1.097 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Sa Beogradske autobuske stanice planiran je 621 polazak, a predviđeni su vanredni polasci za Sijerinsku Banju, Aleksandrovac, Blace, Kruševac i Čačak. "Lasta" je planirala da 599 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđen je vanredni polazak za Blace, rečeno je Tanjugu u dispečerskim službama tih preduzeća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track