FOTO AUTO ULETEO NA STANICU Žena vozač pokosila majku s ćerkom koja je čekala prevoz na Autokomandi
Foto: Printskrinrts

Na stajalištu autobusa 17 i 31

FOTO AUTO ULETEO NA STANICU Žena vozač pokosila majku s ćerkom koja je čekala prevoz na Autokomandi

Beograd -
U 5.24 sata na gornjoj petlji na Autokomandi, u Bokeljskoj ulici ispred broja pet, na stajalištu autobusa 17 i 31 žena vožač uletela je među ljude koji su čekali prevoz. Tom prilikom povređeni su majka od oko 35 godina i petogodišnje dete

BEOGRAD - Majka i dete povređeni su rano jutros kada je na njih naleteo automobil dok su čekali autobus na stanici na Autokomandi.

U 5.24 sata na gornjoj petlji na Autokomandi, u Bokeljskoj ulici ispred broja pet, na stajalištu autobusa 17 i 31 žena vožač uletela je među ljude koji su čekali prevoz. Tom prilikom povređeni su majka od oko 35 godina i petogodišnje dete. Majka je zadobila kontuzione povrede tela, glave i stomaka i modricu i otok na obrazu, a dete oguljotinu dlana na ruci, modrice i otok na obrazu.

Devojka između 20 i 25 godina, koja je vozila automobil, nije povređena, ali je bila potrešena, uzrujana, imala je stresogenu reakciju. Svi su prevezeni u Urgentni centar i ukazana im je lekarska pomoć.

Foto Printskrin RTS
Foto Printskrin RTS

U 19.50 sati sinoć na uglu ulica Kralja Radoslava i Braće Savić dogodio se saobraćajni udes u kome je muškarac od oko 35 godina u svojstvu vozača zadobio tupu povredu glave i tupu povredu leve podlaktice. Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 110 intervencija od kojih su 29 bile na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari (tokom ranog jutra i večeri), osobe koje su prebolele moždane udare ili im je pretio šlog, osobe sa neregulisanim hipertenzijama i malignitetima. Hitna pomoć je tokom jučerašnjeg dana obavila rekordan broj intervencija, čak 172, od toga 69 na javnom mestu. Bilo je devet saobraćajnih udesa, dva pada sa visine, dosta povreda i kolapsa.Majka i ćerka i još jedna osoba povređene su jutros na autobuskom stajalištu na Voždovcu.

Foto Printskrin RTS
Foto Printskrin RTS

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 96 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe poginule a 61 je povređena. U Beogradu je u tom periodu zabeležena 51 saobraćajna nezgoda, u kojima su 24 osobe povređene, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na našim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track