(FOTO) BESNI ZBOG SMRTI PRODAVCA NA VIDIKOVCU: Građani lubenicama gađali komunalce!
Foto: Facebook

Haos u Makenzijevoj

(FOTO) BESNI ZBOG SMRTI PRODAVCA NA VIDIKOVCU: Građani lubenicama gađali komunalce!

Beograd -

BEOGRAD - Ispred ulaza u zgradu Komunalne policije u Beogradu, nalazi se veliki broj smrskanih lubenica.

Prema nezvaničnim informacijama, građani su besni na policiju zbog prodavca koji je preminuo na Vidikovcu posle rasprave sa komunalcima, pa su odlučili da ga na ovaj način "osvete".

Zgrada u Makenzijevoj zasuta je danas lubenicama.

Idem do kraja, sve ću da ih gonim zbog smrti mog muža - rekla je za Kurir ranije Ljiljana, supruga Vladimira Marinkovića (55), prodavca lubenica na Vidikovcu, koji je u sredu preminuo nakon rasprave s komunalnim policajcem G. B.Očajna žena kaže da je njen muž već duže vreme bio na meti tog komunalnog policajca i da je i ovog puta očekivao da plati kaznu.

- Rekao mu je da je imao dva infarkta i da ga ne napadaju, ali je jedan od komunalaca čak rekao: „Dobićeš i treći“. I to se i dogodilo. Moj muž je pao kao pokošen i umro. Pitala sam tad policajce da li su sad zadovoljni. Zato sam rešena da isteram pravdu do kraja, tužiću komunalnu policiju, oni su krivi za ovu tragediju - priča kroz suze Ljiljana.

Drama na pijaci

Prema rečima očevidaca, rasprava između Marinkovića, koji 15 godina radi na pijaci na Vidikovcu, i komunalnog policajca nastala zbog toga što je kavez s lubenicama bio oko 20 centimetra van pijačne kapije.

- Tražio je Vladi ličnu kartu, ali on nije hteo da mu je da jer je znao šta sledi. Taj Vlada je prošle godine morao da plati više od milion dinara kazne da bi mogao da registruje kombi. Više od pola tih kazni napisao mu je upravo taj komunalni policajac - kaže očevidac.

DETALJI DRAME NA VIDIKOVCU Prodavac: Pustite me, imao sam 2 infarkta Komunalac: Imaćeš i treći?!

UMRO POSLE RASPRAVE Očajna žena: Komunalci su mi ubili muža!

DRAMA NA VIDIKOVCU: Prodavac lubenica preminuo posle rasprave sa komunalcima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track