ISPIRANJE MREŽE: Zvezdarci povremeno bez vode, od ponedeljka do subote
Foto: Shutterstock

Spremite zalihe

ISPIRANJE MREŽE: Zvezdarci povremeno bez vode, od ponedeljka do subote

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće radove na ispiranju vodovodne mreže na Zvezdari od ponedeljka, 22. maja do subote 27. maja, pa će potrošači u tom delu grada povremeno ostajati bez vode ili će imati manji pritisak.

U noći između ponedeljka i utorka, povremene prekide i umanjen pritisak vode od 22 sata do šest sati osetiće potrošači u ulicama Dimitrija Tucovića i Veljka Dugoševića sa bočnim ulicama.

Potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, između Vukovog spomenika i Ustaničke ulice povremene prekide i slabiji pritisak vode osetiće u noći između utorka i srede, a noć kasnije potrošači u naselju Mirijevo.

Između četvrtka i petka, bez vode će povremeno biti žitelji bloka oivičenog Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića.

U noći između petka i subote, od 22 do šest sati, potrošači u Velikom i Malom Mokom Lugu ostaće bez vode ili će osetiti slabiji pritisak.

Kako se navodi u saopštenju "Beogradskog vodovoda i kanalizacije"u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, ali će radovi na ispiranju mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediti da voda na česmama i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Iz tog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track