IZMENE ZBOG KINESKOG PREDSEDNIKA: Zatvaraće se ulice i za pešake!
Foto: Sanja Curčić

Mere obezbeđenje prvog stepena

IZMENE ZBOG KINESKOG PREDSEDNIKA: Zatvaraće se ulice i za pešake!

Beograd -

BEOGRAD - Dragan Bogosavac, načelnik Uprave saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd, rekao je da će od 17. do 19. juna, zbog posete predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga, u pojedinim ulicama povremeno biti zatvaran saobraćaj.

„Mere obezbeđenja će biti preduzete po prvom stepenu, što znači da će povremeno biti zatvaran saobraćaj na trasi kretanja eskortne kolone. Takođe, u toj zoni i neposrednoj bezbednosnoj zoni uz trasu kretanja biće zabranjeno i kretanje pešaka“, kazao je načelnik Bogosavac.

Bogosavac je apelovao na sugrađane da postupaju striktno po instrukcijama pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji budu angažovani na ovom zadatku i da imaju razumevanja za aktivnosti policije.

"Svakako ćemo se potruditi da izmene u režimu saobraćaja budu što kraće, međutim možemo očekivati da u pojedinim periodima dođe do malo dužih zatvaranja nekih saobraćajnica. Apelujemo na sugrađane da koriste alternativne pravce kako bi stigli na željene pozicije", naglasio je Dragan Bogosavac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track