KOMUNALNA POLICIJA APELUJE: Građani poštujte red i zakon, ne napadajte patrole
Foto: Nemanja Pančić

Novi Incident

KOMUNALNA POLICIJA APELUJE: Građani poštujte red i zakon, ne napadajte patrole

Beograd -
Komunalna policija oglasila se povodom novog incidenta koji se dogodio na liniji 581 kod skretanja za Barajevo, kada je putnik uhvaćen bez karte. On je odbio da se legitimiše i izađe iz autobusa, a zatim nasrnuo na policajca zbog čega je priveden

BEOGRAD - Komunalna policija najoštrije je osudila napade na svoje pripadnike i pozvala građane da poštuju zakon i red i da se uzdrže od nasilja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Komunalna policija tokom jučerašnjeg dana sprečila je napad na svoju patrolu.Tokom pružanja asistencije Direkciji za javni prevoz, u 15.30 časova, na Ibarskom putu, na autobuskom stajalištu kod skretanja za Barajevo, u autobusu javnog prevoza na liniji 581, jedno lice, koje je zatečeno bez važeće putne isprave, odbilo je saradnju sa kontrolorkom.

Kad je patrola Komunalne policije pokušala da interveniše i da razgovorom reši nastali problem u komunkaciji, lice je počelo da preti, odbilo da se legitimiše i da izađe iz autobusa, i nasrnulo na komunalnog policajca, navodi se u saopštenju.

- Pravovremenom intervencijom, patrola je primenila mere u skladu sa zakonom definisanim ovlašćenjima, a zatim lice dovela u policijsku stanicu Barajevo", stoji u saopštenju.

Po utvrđivanju identiteta, protiv njega je sačinjen prekršajni nalog za prekršaj vožnje bez važeće isprave, kao i prekršajna prijava za ometanje patrole u obavljanju komunalno-policijskog posla.

Komunalna policija najoštrije osuđuje napade na svoje pripadnike i poziva građane da poštuju zakon i red i da se uzdrže od nasilja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track