LJUDI, DOKLE VIŠE: Vesnu Nestorović ponovo izbacili iz tramvaja!
Foto: Printscreen FB

Treći napad

LJUDI, DOKLE VIŠE: Vesnu Nestorović ponovo izbacili iz tramvaja!

Beograd -
BEOGRAD - Vesna Nestorović, koja je juče doživela torturu u gradskom prevozu kada je sa svojim psom vodičem umalo izbačena iz autobusa, danas je ni manje ni više ponovo preživljavala istu scenu samo u tramvaju na liniji 14.

- Dan nakon što sam doživela ono u autobusu, ponovo mi se sve dešava u tramvaju. Sve se odigralo na stanici kod "Franša" pre Autokomande. Vozač je zaustavio vozilo i rekao mi da izađem napolje. Više nisam mogla da izdržim i pozvala sam policiju. Ja ne mogu da verujem da mi ne dozvoljavaju da uđem u vozilo javnog prervoza sa psom vodičem, koji po zakonu sme da ulazi u vozila prevoza - rekla je ogorčena Vesna Nestorović.

Ona je dodala da je dostavila dopis GSP-u još 21. septembra da zakonski pas vodič koji pomaže u kretaju slabovidim i slepim osobama sme da se vozi u prevozu.

- Nije mi više jasno šta još treba da se desi. Tužiću GSP, nema mi druge, ovo je nepodnošljivo - kaže Vesna Nestorović, prenosi Blic.

Vesna Nestorović je napadnuta juče popodne oko 16 časova kada je vozač zbog ulaska psa vodiča Astora u autobus ugasio vozilo i isterao više od 100 putnika na ulicu.

Naime Vesna Nestorović nije prvi put napadnuta, ona je krajem novembra ove godine doživela napad iz čista mira na stajalištu kod Autokomande kada je nepoznati muškarac šutnuo psa pri izlasku iz autobusa i vikao "Nek te šeta frajer, a ne džukela!".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track