NESREĆA KOD DOBANOVAČKE PETLJE: Žena jutros teško povređena u udesu na auto-putu
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

U smeru ka Nišu

NESREĆA KOD DOBANOVAČKE PETLJE: Žena jutros teško povređena u udesu na auto-putu

Beograd -

BEOGRAD - Žena (35) je teško povređena, dok je još sedam lakše povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je navela portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u nesreći koja se dogodila u četiri sata posle ponoći na autoputu od Dobanovačke petlje ka Nišu, kod "Lukoil" pumpe teško je povređena žena (35) za koju se misli da je turska državljanka.

Ona je prevezena u Urgentni centar, dok su dečak (13) i muškarac (46) lakše povređeni.

U šest časova i 19 minuta jutros na putu ka Zrenjaninu, automobil je skrenuo sa puta. Macura je rekla da je to javio vozač "Laste", ali da još uvek nema podataka.

U saobraćajnoj nesreći na novom Novosadskom putu, lakše je povređen muškarac (40), dok su u nesreći u Bulevaru JNA kod spomen-parka Jajinci lakše povređene dve devojke stare 22 i 25 godina.

U 21.14 časova na uglu Batutove i Bulevara kralja Aleksandra, muškarac (30) je istegnuo vrat, a kod stadiona OFK u nesreći je lakše povređen muškarac (42).

Tokom noći, najviše su se javljali astmatičari, psihijatrijski bolesnici i alkoholisane osobe, a ekipa Hitne pomoći intervenisala je 121 put, od čega 16 na javnom mestu.U toku dana, bilo je tri saobraćajne nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track