VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUN POLJU: Dečak (13) polomio obe noge jer je morao da skoči sa krova vrtića!
Foto: Damir Dervišagić

Naterali ga

VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUN POLJU: Dečak (13) polomio obe noge jer je morao da skoči sa krova vrtića!

Crna Hronika -

Nesrećno dete je praktično bilo primorano na skok posle svađe i prozivki dečaka s kojima je u tom trenutku bilo na krovu

BEOGRAD - Trinaestogodišnji dečak teško je povređen u subotu oko 19.30 sati, kad je skočio sa krova obdaništa „Bubamara“ u Ulici braće Krnješevac u Zemun polju.Kako nezvanično saznajemo, nesrećno dete je praktično bilo primorano na skok posle svađe i prozivki dečaka s kojima je u tom trenutku bilo na krovu.

Tinejdžer je sa krova višeg nivoa objekta skočio na niži i tom prilikom povredio obe noge.

Prema prvim informacijama, polomio je oba skočna zgloba.

- Maloletnici se tu redovno okupljaju. Skoro svako veče, kad se obdanište zatvori i svi zaposleni odu kući, pa i čuvar, oni preskoče ogradu i popnu se na krov, gde se druže.

Međutim, često umeju da budu nasilni, da se svađaju, galame, nekad ne možemo da spavamo od njih. Ranije su se tu okupljali i narkomani - rekao je za Kurir jedan od stanara zgrade u blizini obdaništa.Pošto dečak posle skoka nije mogao da se kreće zbog povreda, angažovani su i vatrogasci, koji su ga skinuli sa krova, posle čega je vozilom Hitne pomoći prebačen u Institut za majku i dete na Novom Beogradu.

- Naša ekipa od šest vatrogasaca je s jednim vozilom, po pozivu, izašla na lice mesta i dete je uspešno evakuisano sa krova - rekli su u vatrogasno-spasilačkoj službi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track