Prvi let Er Srbije za Tel Aviv

Poleteo erbas A319

Prvi let Er Srbije za Tel Aviv

InfoBiz -
Među putnicima bili su i predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović, ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi, kao i generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić

BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija "Er Srbija" organizovala je danas prvi direktni let od Beograda do Tel Aviva novim avionom "erbas A319".

Promotivnim letom za Tel Aviv odleteli su predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović, ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi, kao i generalni direktor "Er Srbije" Dane Kondić.

Umesto dva leta nedeljno preko Larnake, uvedeni su direktni letovi četiri puta nedeljno od aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu do aerodroma "Ben gurion" u Tel Avivu. Na toj liniji Er Srbija će leteti avionima "erbas A319" i "boing 737" sve dok se u maju 2014. potpuno ne isključe iz upotrebe "boinzi 737".

Za Tel Aviv će se leteti utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom i ta linija biće veza za važne destinacije, kao što su Pariz, Amsterdam, Brisel, Moskva, Kopenhagen, Cirih, Beč, Berlin...Promotivna cena karte na ovoj liniji je od 260 evra, a redovna od 320 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track