Stefanović: Jaka kompanija Er Srbija od vitalnog značaja za privredu!
Foto: Marina Lopičić

Predsednik Skupštine Srbije

Stefanović: Jaka kompanija Er Srbija od vitalnog značaja za privredu!

InfoBiz -
Ovim promotivnim letom i značajnijim angažovanjem Er Srbija pokazuzje da želi da bude najsnažnijia regionalna kompanija na našem prostoru, ali i nešto više od toga, istakao Stefanović

TEL AVIV - Jaka nacionalna aviokompanija Er Srbija je od vitalnog značaja za srpsku privredu, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović u Tel Avivu, posle promotivnog leta Er Srbije na direktnoj liniji Beograd - Tel Aviv sa novim "erbasom A319".

“Ovim promotivnim letom i značajnijim angažovanjem Er Srbija pokazuzje da želi da bude najsnažnijia regionalna kompanija na našem prostoru, ali i nešto više od toga”, istakao Stefanović na aerodromu Ben Gurion.

On je izrazio očekivanje da će ta linija značajno doprineti unapređenju turizma dve zemlje.Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović je rekao da je Tel Aviv ekonomska centar Izraela i da je uvođenje direktnog leta važno za ukupno unapređenje odnosa dve zemlje.Mirović je kazao da bi saradnju Srbije i Izraela trebalo unaprediti i u drugim oblastima, s obzirom na tradicionalno dobre političke odnose dve države.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je rekao da je taj let važan za Er Srbiju koja očekuje dosta od te relacije u narednom periodu, pošto će putnici iz Izraela preko Beograda moći da putuju ka važnim destinacijama u Evropi.On je najavio da će Er Srbija u 2014. godini nastaviti da uvodi letove za nove destinacije na Istoku.

Ambasador Izraela Jozef Levi je rekao da je prvi put putovao sa Er Srbijom i da je zadivljen, kao i da će direktan let za Tel Aviv značajno poboljšati odnose između Srbije i Izraela, kao i da će posebno razviti turizam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track