Najnovije vesti

ER SRBIJA: Uvodi se novi sistem čekiranja po komadu predatog prtljaga
Foto: Nebojša Mandić

Novi koncept

ER SRBIJA: Uvodi se novi sistem čekiranja po komadu predatog prtljaga

Biznis
08:32h
Putnici koji budu rezervisali ili kupovali svoje karte od 1. marta, a za putovanja od 1. maja 2014, moći u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi dva prtljaga težine 32 kilograma svaki

BEOGRAD - Nacionalni avioprevoznik Er Srbija najavio je danas da će promeniti uslove prevoza prtljaga, pa će se u skladu sa standardima evropskih avioprevoznika, umesto dosadašnjeg koncepta po težini, na letovima Er Srbije ubuduće primenjivati koncept po komadu predatog prtljaga.

U saopštenju se navodi da će putnici Er Srbije koji budu rezervisali ili kupovali svoje karte od 1. marta, a za putovanja od 1. maja 2014, moći u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi dva prtljaga težine 32 kilograma svaki.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da je ta promena važan korak u cilju prilagođavanja uslovima transporta evropskih aviokompanija. Iz Er Srbije navode da će, nalik na praksu aviokompanija širom sveta, svaki predati prtljag koji prelazi dozvoljenu težinu, broj i dimenzije određene novim uslovima biti posebno naplaćivan.

Detaljnije informacija dostupne su na sajtu Er Srbije (www.airserbia.com) i svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...