BOJKOVIĆ: Železara prelazi u tihi hod zbog Ukrajine i remonta!
Foto: Fonet

Nastavlja se proizvodnja

BOJKOVIĆ: Železara prelazi u tihi hod zbog Ukrajine i remonta!

InfoBiz -
Takođe, Železara Smederevo pokušava da objedinjavanjem načina finansiranja i dopremom sirovina minimizuje troškove i tako ima najbolje rezultate", rekao je Bojković i dodaje da je ovaj tihi hod kontrolisan i potpuno drugačiji od prethodnih jer se zna da će se sa proizvodnjom nastaviti

BEOGRAD, 3. maja (Tanjug) - Izvršni direktor Železare Smederevo Bojan Bojković izjavio je danas da visoka peć u narednih petnaestak dana prelazi u režim "kontrolisanog tihog hoda", demantuju novinske napise da železara prestaje sa radom.

Bojković je rekao da se u režim tihog hoda prelazi iz više razloga, a prvenstveno zbog otežanog dopremanja sirovina koje stežu iz Ukrajine, koja je zahvaćena ratom.

"Drugi razlog su unapred planirane manje popravke i remonti. Takođe, Železara Smederevo pokušava da objedinjavanjem načina finansiranja i dopremom sirovina minimizuje troškove i tako ima najbolje rezultate", rekao je Bojković.

On kaže da je ovaj tihi hod kontrolisan i potpuno drugačiji od prethodnih jer se zna da će se sa proizvodnjom nastaviti.

"Kada se Železara Smederevo ranije stavljala u tihi hod nije se znalo šta će se dogoditi. Ovo je potpuno kontrolisani tihi hod koji će trajati petnaestak dana i iza kojeg stoji nastavak proizvodnje i servisiranje naših kupaca", objašnjava izvršni direktor Železare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track