Er Srbija nudi promo cene na karte za letove iz Ženeve
Foto: Fonet

Kod šer sporazum sa Etihadom

Er Srbija nudi promo cene na karte za letove iz Ženeve

InfoBiz -
Reč je o letovima u ekonomskoj klasi za putovanja između 9. septembra ove, i 31. marta 2015. godine, a karte za ove letove moći će da se kupe od 14. do 25. avgusta 2014.

BEOGRAD - Er Srbija, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, najavila je danas specijalne promotivne cene karata između Ženeve i više destinacija u okviru svoje globalne mreže, kako bi obeležila nedavno potpisan kodšer sporazum sa kompanijom Etihad Regional.

Kao deo ove akcije, Er Srbija nudi promotivne cene karata za povratne letove u ekonomskoj klasi za putovanja između 9. septembra ove, i 31. marta 2015. godine, a karte za ove letove moći će da se kupe od 14. do 25. avgusta 2014. godine.

Promotivne cene karata iz Ženeve preko Beograda važe za povratne letove u ekonomskoj klasi, ka Atini, Bejrutu, Banja Luci, Bukureštu, Dubrovniku, Istanbulu, Larnaki, Moskvi, Puli, Podgorici, Sarajevu, Solunu, Skoplju, Sofiji, Splitu, Tirani, Tivtu i Tel Avivu.

Cene se kreću od 216 do 346 švajcarskih franaka i uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 12 švajcarskih franaka po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.

Primenjuju se opšti uslovi putovanja.Regularna cena karte između Beograda i Ženeve počinje od 184 švajcarskih franaka, dok cena karte između Beograda i Lugana (preko Ženeve) počinje od 333 švajcarskih franaka.Prema kodšer sporazumu, koji je na snazi od 1. avgusta 2014, Etihad Regional je stavio svoj „F7“ kod na letove Er Srbije na liniji Beograd-Cirih, dok je Er Srbija staviti svoj „JU“ kod na letove kompanije Etihad Regional na linijama Ženeva-Beograd i Ženeva-Lugano.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja poslovnice Air Serbia na aerodromu u Cirihu +41 4 38168 787, kao i putem Air Serbia Call Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, putem web sajta www.airserbia.com, i posetom nekoj od Air Serbia poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track