DOGODINE: Ikea i Lidl stižu na Voždovac
Foto: Ap

Investicija vredna na desetine miliona evra

DOGODINE: Ikea i Lidl stižu na Voždovac

InfoBiz -
Švedski proizvođač nameštaja će na Voždovcu uskoro pokrenuti svoj projekat vredan 65 miliona evra, dok nemački trgovački lanac otvoriti prodajni objekat na Trošarini, zbog čega se izmešta benzinska pumpa

BEOGRAD - Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić je najavio da će tokom sledeće godine u toj opštini biti otvoreni Ikea i Lidl. On je najavio i nove investicije - od novih naselja do infrastrukture.

Savić je podsetio da je veliki broj ulica asfaltiran, postavljani su novi trotoari, autobuska stajališta, pasarele i semafori. Takođe, predsednik opštine najavio je da će kineski investitor graditi naselje "Vila Banjica". "Čang Sing Mo investiraće u Jajincima, u naselju Rasadnik, u izgradnju stambenog bloka sa školom, vrtićem, crkvom, trgovima i drugim sadržajima. Stambeni blok pod nazivom "Vila Banjica" biće površine oko 260.000 m2", rekao je Savić, prenosi sajt GO Voždovac.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

IKEA će na Voždovcu uskoro pokrenuti svoj projekat vredan 65 miliona evra, dok će "Lidl" otvoriti prodajni objekat na Trošarini, zbog čega se izmešta benzinska pumpa, preneo je "Studio B".

(Ekapija/StudioB/B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track