SRBIJA NA TURISTIČKOJ BERZI U MOSKVI: Rusi, dođite u srpske banje!
Foto: Beta

Turistička organizacija Srbije

SRBIJA NA TURISTIČKOJ BERZI U MOSKVI: Rusi, dođite u srpske banje!

InfoBiz -
Prošle godine Srbiju je posetilo 50.571 turista iz Rusije, što je 17 odsto više nego 2013. godine. Oni su ostvarili 153.811 noćenja ili 27 odsto više nego prethodne godine

BEOGRAD - Turistička organizacija Srbije predstaviće turističku ponudu naše zemlje na Međunarodnoj turističkoj berzi MITT 2015, koja se od sutra do 21. marta održava u Moskvi.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji biće predstavljena celina turističke ponude Srbije a posebno kampanja namenjena dijaspori pod nazivom "Moja Srbija". Kao poseban proizvod namenjen ruskim turistima biće predstavljeni kratki odmori u gradovima, ponude srpskih banja i spa centara.Prvog dana sajma, posle svečanog otvaranja, na štandu TOS-a biće organizovana radionica sa predstavnicima i organizatorima putovanja iz Rusije. U Ambasadi Srbije u Moskvi danas će biti održana konferencija za oko 40 novinara i organizatora putovanja, nakon čega će gostima biti poslužena srpska vina. Pored TOS-a, na štandu Srbije će ponudu predstaviti i turističke organizacije Vojvodine, Zlatibora, i grada Subotice, kao i predstavnici Prolom banje, Lukovske banje, Atomske banje-Gornja Trepča i zdravstvenog centra "Merkur"-Vrnjačka Banja.

Prošle godine Srbiju je posetilo 50.571 turista iz Rusije, što je 17 odsto više nego 2013. godine. Oni su ostvarili 153.811 noćenja ili 27 odsto više nego prethodne godine, saopštio je TOS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track