VELIKI USPEH SIMPA: Vranjanci opremaju Hilton hotele na CG primorju
Foto: Dragana Udovicic

Posao vredan 4,5 miliona evra

VELIKI USPEH SIMPA: Vranjanci opremaju Hilton hotele na CG primorju

InfoBiz -
Ovo je nešto što će u finasijskom smislu toj firmi svakako dobro doći, a u smislu referenci, moglo bi Simpo da podgne na pijedistal, rekao je državni sekretar Dragan Stevanović

BEOGRAD - Srpski proizvođač nameštaja Simpo potpisao je danas u Podgorici sa lancem hotela Hilton ugovor za opremanje nameštajem tih objekata, vredan oko 4,5 miliona evra.Državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović rekao je da će se posao opremanja Hilton hotela u Crnoj Gori raditi u tri faze - prva je vredna više od dva miliona, a druga i treća oko 2,5 miliona evra. Kako je rekao, posao će biti završen do kraja godine.

"Do kraja godine bi posao trebalo da bude završen. Verujemo da će sve da bude kako treba", rekao je Stevanović dodajući da je danas važan dan za Simpo, Ministarstvo privrede i Vladu Srbije koja je vecinski vlasnik te kompanije.

"Država je u prethodnom periodu uložila puno napora na konsolidaciji Simpa. Ovo je nešto što će u finasijskom smislu toj firmi svakako dobro doći, a u smislu referenci, moglo bi Simpo da podgne na pijedistal", rekao je Stevanović.Svaki naredni potencijalni posao za Simpo, dodao je on, ta kompanija može jednostavnije da dobije, i može sa boljim referencama da učestvuje u trci za naredne poslove.

Stevanović je rekao da su u Podgorici i generalni direktor Simpa Slađan Disić, ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Bingulac, generalna direktorka za turistički razvoj i standarde u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore Olivera Brajović...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track