Najnovije vesti

Digital Azut d.o.o, najbrži put do firme

Digital Azut d.o.o, najbrži put do firme

Biznis
11:18h

Digital Azut izdaje već drugo štampano izdanje poslovnog imenika ''Moja Delatnost'', koji sadrži korisne poslovne informacije i kontakte preduzetnika svih kategorija, i koji će se distribuirati širom Srbije.

Digital Azut je firma koja pruža sve obuhvatno delovanje na polju marketinških usluga, bavi se oglašavanjem preduzetnika i time povećava njihovu prepoznatljivost širom interneta , čiji je osnovni cilj prezentacija poslovnih informacija o privrednim subjektima iz Republike Srbije i pružanje usluga direktnog marketinga što većem broju korisnika kako u elektronskom tako i u štampanom izdanju.

Objavom na portalu Moja delatnost, Digital Azut obezbeđuje firmama da su vidljive na svetskim internet pretraživačima i pomaže vidljivost onih firmi koje nemaju svoju internet stranicu.

Pored internet oglašavanja, takođe pruža i usluge oglašavanja u štampanom izdanju poslovnog imenika, što daje mogućnost preduzetnicima da dodatno pojačaju svoju prisutnost na srpskom tržištu. Imenik se distribuira širom cele Srbije na odabranim mestima kako bi klijentima obezbedili da su vidljivi taman tamo gde je potrebno. Štampani imenik kao takav, iako je tradicionalno oglašivanje, još uvek je efikasan način oglašavanja. Pošto ostaje fizički prisutan, vaši kontakt oglas će biti uvek na dohvatu ruke.

Pored web oglašavanja i oglašavanja putem štampe, Digital Azut d.o.o. se bavi i zakupom medijskog prostora. Uspešno posluje i na polju organizovanja raznih događaja, promocija, kampanja, eventova, nagradnih igara i ostalih dešavanja u skladu sa potrebama određenog klijenta. Poseban tim u poslovanju čine grafički dizajneri zaduženi da pruže najbolje idejno rešenje i na najbolji način plasiraju Vaš proizvod i usluge. Kvalitet usluga se ogleda u efikasnosti i potpunoj posvećenosti svakom pojedinačnom klijentu. Iza svakog klijenta stoji stručan tim ljudi obučen i dobro organizovan, vrlo kreativan i u svakom trenutku spreman da odgovori na zahteve klijenata što se postiže odličnom saradnjom na svim nivoima.

Uz kombinaciju oglašavanja na internetu, obezbedićete savremenu i najefikasniju uslugu oglašavanja koja prkosi tradicionalnim načinima marketinga, i drži vas korak ispred konkurencije.

Uverite se sami i pogledajte internet poslovni imenik '' Moja Delatnost'' na digital-azut.biz , ili pronađite određenog klijenta na našim najposećenijim portalima www.moja-delatnost.rs ili žute strane Digital Azut d.o.o..

Prijavite se i objavite Vašu firmu na najposećenijim portalima ili poručite štampano izdanje imenika ''Moja Delatnost''. Za više informacija obratite nam se na kontakt mail info@digital-azut.rs , ili putem telefona 011/4056-882, 064/8112-309.

Ostanite korak ispred konkurencije i oglašavajte se na savremeni način sa Azut Media d.o.o.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja