23 DINARA POŠTARINE ZA NAGRADNU IGRU BIĆE VRAĆENO: Zahtevi se podnose na šalterima pošta
Foto: Dado Đilas

Ko je požurio, pa platio...

23 DINARA POŠTARINE ZA NAGRADNU IGRU BIĆE VRAĆENO: Zahtevi se podnose na šalterima pošta

InfoBiz -

BEOGRAD - Građani koji su pre odluke Vlade Srbije o besplatnom slanju koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" platili poštarinu od 23 dinara ili kupili poštansku marku iste vrednosti, imaju pravo na povraćaj novca, saopštilo je preduzeće Pošte Srbije.

Reklamacije, odnosno zahtevi za vraćanje novca, podnose se na šalterima pošta. Kako je saopšteno, novac će biti vraćen poštanskom uputnicom na adresu korisnika ili uplatom na njegov tekući račun, i to u roku od 15 dana, kako je i predviđeno Zakonom o zaštiti potrošača.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Učesnicima nagradne igre je zbog lakše identifikacije dobitnika nagrade savetovano da na kovertama obavezno naznače adresu iz lične karte, jer se ne upisuje lični broj.Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počelo je juče.Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni gradjani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

Računi se dostavljaju u kovertama koje su besplatne i mogu da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

SKUPLJANJEM RAČUNA DO VREDNIH NAGRADA

Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track