(KURIR TV) PRESEČENA CRVENA VRPCA ZA SREĆAN PUT: Poleteo prvi avion za Njujork
Foto: Zorana Jevtić

Veliki dan

(KURIR TV) PRESEČENA CRVENA VRPCA ZA SREĆAN PUT: Poleteo prvi avion za Njujork

InfoBiz -

Prvi avion iz srpske prestonice poleteo je danas direktno za Njujork.

Premijer Aleksandar Vučić presekao je vrpcu povodom leta, a avion je sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla poleteo je u 8.07 časova.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Vučić je putnicima poželeo srećan put i ugodan let, a među putnicima su i poznate ličnosti kao što su Nataša Tapušković, Zorana Mihajlović, Jadranka Jovanović, Verica Rakočević, Zoran Babić...

"Drago mi je da je naš prijatelj Kajl primetio da postoje neki koji će u svemu da pronađu manu. Ja ne vidim manu u ovom letu", rekao je Vučić.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Avion nam je divan, ali kada nam "boing" da popust veći od "erbasa", kupićemo "boing", dodao je Vučić ambasadoru SAD Kajlu Skotu.

Vučić kaže da je "od izuzetnog značaja da imamo odlične odnose sa SAD".

"Njujork ćemo približiti Beogradu, ali i Srbiju Amerikancima. Možemo da imamo i bolje banje, kvalitetniji smeštaj na planinama, možemo da privučemo američke turiste. Čovek mora da uči dok je živ. Na svojim greškama smo učili. Danas polažemo ispit po ispit i zemlju dovodimo do visina koje zaslužuje. Verujem da ćemo okupiti sve iz našeg regiona u našem gradu i zemlji. Danas ne postoji povoljniji let za one koji bi iz Hrvatske, Makedonije Bosne i Crne Gore u Njujork. Beograd postaje važan centar. Hvala Džejmsu Hoganu na velikom trudu. Tužan sam što moram da ostanem u Beogradu. Ovo je jedan od mojih snova. Srećan put! Pošto Dane ide, onda znam da je šofer dobar", dodao je Vučić.

(Agencije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track