GREŠKE NA RAČUNIMA ZA STRUJU: Smene zbog propusta
Foto: Thinkstock

Reklamacije će se primati do kraja januara

GREŠKE NA RAČUNIMA ZA STRUJU: Smene zbog propusta

InfoBiz -

Direktor EPS Milorad Grčić smeniće osam direktora i šefova sektora u ovom preduzeću, zbog grešaka u decembarskim računima za struju.

Prema prvim informacijama, samo jedna osoba je iz EPS, dok je ostalih sedam iz Elektrodistribucije. Kako Kurir saznaje, četvoro smenjenih su iz distribucije Beograda i Niša, dok su ostali iz kontrole.

- Danas će biti smenjeno osam direktora i šefova elektrodistirbucija, potvrdio je v.d. direktora EPS Milorad Grčić. Kako je rekao, biće smenjeni direktor Sekotra za brigu o korisnicima EPS Sonja Milojević, direktor Odseka za tehničke usluge iz Jagodine Miomir Papović, kao i rukovodioci sektora za brigu o kornisicma iz Kraljeva i Kragujevca Mile Milošević i Vojkan Vučković.

Biće smenjeni i direktor Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka iz Beorgada Žarko Šantrić, direktori ogranka Kraljevo i Jagodina Srđan Đurović i Dobrica Milošević, kao i šef Službe za kontrolu mernim mesta iz Niša Miloš Petrović.

Oni će biti smenjeni zbog greške sa previsokim računima za struju. Grčić je kazao da je EPS do sada primio 1.880 reklamacija građana za pogrešno isporučene račune za struju, što je ispod proseka za isti period u prethodne tri godine.

Najveći broj pritužbi je stiglo putem mejla, a reklamacije će se primati do kraja januara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir TV: Građani se žale na velike račune za struju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track