Ministarka Mihajlović: Ne bih imala ništa protiv da Vlaisavljević bude na čelu Koridora
Foto: Fonet

Direktori javnih preduzeća biraju se na konkursu

Ministarka Mihajlović: Ne bih imala ništa protiv da Vlaisavljević bude na čelu Koridora

InfoBiz -

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne bi imala ništa protiv da direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević bude direkor Koridora Srbije, ali da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu.

"Kada se vidi šta je sve urađeno na aerodromu i svi rezultati, ja se ne bih bunila da Vlaisavljević bude na čelu Koridora", rekla je ona komentarišući navode o odlasku direktora aerodroma Saše Vlaisavljevića sa te funkcije na mesto direktora Koridora Srbije i dolasku Zorana Babića, bivšeg šefa poslaničkog kluba Srpske napredne stranke, na njegovo mesto.

Dodala je da se raspisuju konkursi i u skladu sa tim će biti imenovani direktori javnih preduzeća.Na pitanje da li će konkurisati na mesto direktora Koridora, Vlaisavljević je rekao da je za njega značajno što je Vlada zadovoljna menadžmentom i rezultatima beogradskog aerodroma.

Po novom Zakonu o javnim preduzećima svi direktori javnih preduzeća u Srbiji treba da budu izabrani na konkursu do 4. marta ove godine, a do sada su raspisani konkursi za desetak preduzeća.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: VESTI KURIR TV 24.02.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track