Svečanost

(KURIR TV) OTVOREN ETIHADOV CENTAR Vučić: Ponosan sam što Beograd svi vide kao čvorište puteva!

InfoBiz -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju Centra za objedinjene usluge Etihad Aviation Group u Beogradu sa generalnim direktorom te grupe Džejmsom Hoganom.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije avio-kompanija članica Etihad Airways Partners (EAP), kao što su usluge kontakt centra i programa lojalnosti.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Vučić je nakon svečanosti naveo da postoje dva nezavisna izvora energije i da je Vlada Srbije i ubuduće spremna da razgovara o unapređenju saradnje.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Krenuli smo u ozbiljne promene, ali ne onako kako smo navikli - da menjamo druge, a nikada sebe. Pre 4 godine smo počeli da menjamo realnost i da shvatamo da samo teškim i napornim radom možemo napredovati. Zahvalan sam na podršci koju UAE pružaju Srbiji. Beskrajno hvala i našem prijatelju šeiku Muhamedu, jer zato danas možemo da se pohvalimo uspesima Srbije i njene avio-kompanije. Za 3 i po godine smo uspeli da udvostručimo broj putnika na beogradskom aerodromu i to su za tako kratak period neverovatni rezultati. Za koncesiju aerodroma Beograda zainteresovano je čak 27 kompanija iz celog sveta, biće velika borba, jer svi vide Beograd kao čvorište svih puteva. Cilj nam je da unapredimo i komunikacioni i svaki drug vid infrastrukture širom Srbije", istakao je premijer Vučić.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SILA 4. epizoda SEAL: Sve tajne "američkih foka"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track