OVO JE PENZIONER KOJI JE DOBIO PUTOVANJE: Skupljao sam račune i NA ULICI! Nisam nikad putovao...

UZMI RAČUN

OVO JE PENZIONER KOJI JE DOBIO PUTOVANJE: Skupljao sam račune i NA ULICI! Nisam nikad putovao...

InfoBiz -

Putovanja u Grčku dobili su Miodrag Živanović (73) i Đuro Tutuš (67), koji kaže da do sada nikad nigde nije putovao

U trećem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ najviše sreće, bar kad je o putovanjima reč, imali su penzioneri. Jedan od njih, Đuro Tutuš iz Novog Sada, kako bi povećao svoje šanse za dobitak, kaže da je skupljao, pa kovertirao i slao i bačene račune sa ulice.Đuro je dobitnik putovanja u Grčku, a poslao je 35 koverata.

- Ko zna, možda mi je baš račun sa ulice doneo sreću. Kad su izgovorili moje ime, bio sam u čudu, sav sam se preznojio. Iskren da budem, žena i ja smo hteli novu veš-mašinu. Nikad nigde nisam putovao, pa mi se ni sad ne ide baš mnogo - objašnjava Đuro (67).

KURIR TV KRAGUJEVČANIN OD KOMŠIJA SAZNAO ZA NAGRADU: Mator sam za Grčku, zamenio bih za neke pare...

Putovanje u Grčku dobio je Miodrag Živanović (73) iz Kragujevca. Kaže da je poslao oko 10 koverata i da bi bio najsrećniji kad bi mogao da zameni putovanje za neku drugu nagradu.

- Ja baš nisam zdravstveno dobro, ali voleo bih da deca odu, mada, i oni žive u besparici, a na odmor se ne može ići praznih džepova - kaže Živanović.

Glumci Bora Nenić i Ivan Tomić u subotu su doneli sreću još jednom Kragujevčaninu - Zvonimiru Markoviću (58), koji će, kako kaže, sa suprugom putovati u Njujork.

- Ćerke su videle da su izvukli moju kovertu, a ja, i kad su mi rekle, nisam baš bio siguran da su ozbiljne. Tek kad sam uključio televizor, uverio sam se da je treće izvlačenje za mene bilo treća sreća. Bez obzira na to, nastaviću i dalje da skupljam račune i šaljem koverte. Nikad se se ne zna kad će sreća na nečija vrata da pokuca - napominje Zvonimir.

Putovanje u Pariz dobila je Ksenija Punić (38) iz Beograda. Ona je poslala samo dve koverte, a na put će sa ćerkom.

Izmakao mu autoNIJE BILO SUĐENOKoverat s računima koje je poslao Milorad Radojević (46) nakon komisijskog pregleda proglašen je neregularnim, jer jedan račun nije bio fiskalni.- Nemam auto, ali nisam se mnogo razočarao. Nije bilo suđeno. Šta sad, život ide dalje, a ja nastavljam da skupljam i šaljem račune - rekao je nesuđeni dobitnik automobila „fijat 500l“.

Uručenje ključeva Ministarka u BlacuSREĆA NIJE NA PRODAJUSkor trećeg izvlačenjaizvučeno je 179 nagradau izvlačenju su učestvovale 6.993.383 kovertenagradni fond u subotu je bio 31.298.239 dinaratokom televizijskog izvlačenja ustanovljeno je da jedna koverta nije bila regularnatokom izvlačenja ostalih nagrada sedam koverata je bilo neregularnosvi koji žele mogu kod priređivača nagradne igre proveriti svoje koverte

KURIR TV KRAGUJEVČANIN OD KOMŠIJA SAZNAO ZA NAGRADU: Mator sam za Grčku, zamenio bih za neke pare...

GORAN BOGDANOVIĆ IZ VLASOTINACA, DRUGI DOBITNIK STANA:Samo se moja majka nadala da ću dobiti nagradu

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV KRAGUJEVČANIN OD KOMŠIJA SAZNAO ZA NAGRADU: Mator sam za Grčku, zamenio bih za neke pare...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track