(FOTO) ZBOG OVE RUPE NA PUTU SE OGLASILA I MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Em je laž, em nije Srbija...
Foto: Printscreen Twitter

Demantovala glasine

(FOTO) ZBOG OVE RUPE NA PUTU SE OGLASILA I MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Em je laž, em nije Srbija...

InfoBiz -

VRČIN - Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se na društvenim mrežama pojavila slika velike rupe na autoputu Ljig - Preljina koja je potpuno lažna, s obzirom da je reč o fotografiji iz maja 2010. godine u Mađarskoj.

"Od juče se na internetu i na mrežama pojavila ova fotografija koja se šeruje neverovatnom brzinom. Kaže se na njoj da je ovo navodno rupa na autoput Ljig -Preljina, pa da to nije crkva da traje 600 godina, ko je gradio nije ni čudo, nemojte da glasate za Aleksandra Vučića i slično. Trebalo nam tri minuta da utvrdimo da je ta fotografija kompletna laž", rekla je Mihajlović tokom obilaska radova na novoj naplatnoj rampi "Vrčin".

Ona je istakla da se u kampanji služe i takvim lažima.

"Em je laž, em je od pre sedam godina, em je Mađarska. Nema veze sa Srbijom. Ko god da je pustio. Ne znam zašto se kampanja vodi kompletnim lažima i mislim da to za mene znači da onaj ko bude na taj način osvajao glasove i ako pobedi da će se verovatno služiti lažima kao predsednik", navela je ministarka.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Ona je rekla da je autoput Ljig - Preljina pušten u saobraćaj prošle godine, a da će ove godine biti završena, povezan ceo pravac od Obrenovca do Preljine u dužini od 102 kilometra modernog autoputa.

"Sve što radimo u Srbiji radimo isključivo na osnovu evropskih i svetskih standardi, ne može ništa da se pusti ako nema sve dozvole i ako nije po standardima i ugovorenom kvalitetu", naglasila je Mihajlović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 28.03.2014

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track