ONI SU DOBILI STANOVE: Brnabićeva potpisala ugovore o poklonu sa dobitnicima u nagradnoj igri
Foto: Tanjug Printscreen

Uzmi račun i pobedi

ONI SU DOBILI STANOVE: Brnabićeva potpisala ugovore o poklonu sa dobitnicima u nagradnoj igri

InfoBiz -

BEOGRAD - Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić i direktor Direkcije za imovinu Srbije, Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovor o poklonu sa dobitnicima stanova u trećem kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Sofijom Manojlović iz Pančeva i Goranom Bogdanovićem iz Vlasotinca.

Stanovi veličine od oko 52 kvadratna metra su u naselju Braće Jerković - Padina, a uz njih su dodeljene i polise osiguranja imovine.

Brnabić je čestitala dobitnicima nagrada i zahvalila svim građanima koji su učestvovali u nagradnoj igri.

Foto: Tanjug printscreen
Foto: Tanjug printscreen

"Sakupljanje računa je važno za građane, privredu i državi jer se tako zajedno borimo protiv sive ekonomije koja iz budžeta Srbije dnevno uzme osam miliona evra", rekla je ministarka.

Ona je podsetila da je danas poslednji krug izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i da je stiglo više od osam miliona koverata.Apelovala je na građane da nastave da traže fiskalne račune za plaćenu robu i usluge.

Dobitnica strana Sofija Manojlović je kazala da je poslala oko 20 koverata i da se nije nadala nagradi jer je bio veliki broj učesnika u nagradnoj igri.

Goran Bogdanović je rekao da je njegova majka slala koverte na njegove ime i da je stan najveća nagrada koju je do sada dobio.Slanje fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri počelo je 1. februara i uslov je bio da se prikupi 10 računa čija je vrednost najmanje 100 dinara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV KRAGUJEVČANIN OD KOMŠIJA SAZNAO ZA NAGRADU: Mator sam za Grčku, zamenio bih za neke pare...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track