VUČIĆ U BAČKOM JARKU: Posao za 500 inženjera! Moćna nemačka kompanija otvara razvojni centar u NS!
Foto: Printscreen

Premijer najavio

VUČIĆ U BAČKOM JARKU: Posao za 500 inženjera! Moćna nemačka kompanija otvara razvojni centar u NS!

InfoBiz -

BAČKI JARAK - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Novom Sadu biti otvoren centar za istraživanje i razvoj jedne od najmoćnijih i najvažnijih nemačkih kompanija, u kojem će posao dobiti 500 inženjera iz Srbije.

Vučić je, u Bačkom Jarku, rekao da je juče doneta ta odluka i da je odmah morao da je podeli sa premijerom vojvođanske vlade Igorom Mirovićem, predsednikom vojvođanske skupštine Ištvanom Pastorom i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Foto: Printscreen Pink
Foto: Printscreen Pink

"Tu će odmah biti zaposleno 500 vrsnih inženjera iz Srbije, koji neće imati male, već veoma visoke plate", rekao je Vučić.

Ističući da će Srbija ići napred zahvaljujući odnosima i saradnji sa Nemačkom, premijer je dodao da je zahvalan što ta država danas drugačije gleda na Srbiju, kao i da je ponosan što i Srbija gleda na drugačiji način tu zemlju. "Ponosan sam na činjenicu da mi Srbi gledamo danas drugačije na Nemačku, da je gledamo kao prijateljsku i partnersku zemlju, ali nikada ne zaboravljajući i poštujući ono što se dogodilo", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track