EFFIE NAGRADA: McCann i UM Beograd su najefektivnije agencije u Srbiji!
Foto: McCann, Pormo

EFFIE NAGRADA: McCann i UM Beograd su najefektivnije agencije u Srbiji!

InfoBiz -

Na prvoj dodeli Effie nagrada najviše priznanja osvojile su agencije McCann Beograd i UM Beograd koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, čime je ova grupa agencija postala najefektivnija u Srbiji.

Effie odaje priznanje snažnim idejama koje su realizovane kroz kampanje koje su ostvarile cilj, odnosno značajan rezultat za klijente i brendove. Ova priznanja temelje se na preciznim i jasnim merilima, i najbolji su pokazatelj da se ulaganje u marketing isplati.

Nagrađeni su projekti za: Schweppes i Rosu kompanije The Coca-Cola Company, Raiffeisen banku i Mini Mini Plazmu kompanije Bambi. Dok su u finale ušle i dve kampanje realizovane za The Coca-Cola Company brend Fanta, kao i za Lav pivo kompanije Carlsberg.

„U srži svega što radimo su sjajne i prepoznatljive ideje koje našim klijentima donose rezultate. Ponosan sam na timove agencija McCann i UM Beograd. Ove godine slavimo 20 godina poslovanja pod sloganom „Snaga ljudi” i ove nagrade su za najbolje ljude i naše partnere.

foto: McCann, Pormo

Effie nagrade potvrđuju slogan Prve Srpske oglasne agencije, od pre više od jednog veka, a to je “Da od oglasa ima vajde!” kaže Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

Effie nagrada je među najprestižnijim globalnim nagradama u advertajzingu. Uspeh I&F McCann Grupe nastavak je uspeha koji su ove godine osvojile McCann Worldgroup Europe mreža, koja je proglašena za najefikasniju agencijsku mrežu u Evropi, kao i McCann Zagreb i UM Zagreb koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, a koje su proglašene zbirno za najefikasniju grupu agencija u Hrvatskoj.

foto: McCann, Pormo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track