Stigao je CompanyWall Business- vaš najpouzdaniji partner u poslovanju!
Foto: promo

Stigao je CompanyWall Business- vaš najpouzdaniji partner u poslovanju!

InfoBiz -

Da li znate s kim poslujete? Da li ste razmišljali kakvo je finansijsko stanje firme s kojom treba da radite u budućnosti? Šta je jedan od prvih uslova koje vaš poslovni partner mora da ispunjava da biste bili sigurni u uspeh buduće saradnje?

Ako se bavite prodajom stolica i vaš poslovni pratner naruči 1000 stolica jedna od prvih stvari o kojima ćete razmišljati je kako da mu naplatite proizvod. Hiljadu stolica je mnogo, morate da znate kako posluje firma s kojom treba da sarađujete, koliki su im prihodi i rashodi, da li posluje rizično ili ne.

Svake godine firme su dužne da podnesu godišnje izveštaje u APR – Agenciju za privredne registre. Postoje podaci o firmama koje možete da nađete na internetu, ali to obično zahteva ili da uposlite ekonomske stručnjake koji će vam dešifrovati sve podatke ili da ste sami po struci ekonomista. Većina podataka o firmama nalazi se u „sirovom“ stanju pa je veoma teško snaći se u moru informacija namenjenih pre svega ekonomskim stručnjacima ili finansijskim analitičarima.

foto: Promo

Uz CompanyWall Business svi ovi problemi su rešeni. Portal CompanyWall Business vam nudi godišnje izveštaje o firmama na jednom mestu. Uspostavlja uvid u podatke o preduzećima, poslovnim partnerima i dostavlja finalni proračun bonitetne ocene.

Portal CompanyWall Business povećava transparentnost poslovanja, pomaže napredak ekonomije u Srbiji i omogućava lakše i sigurnije poslovanje. Informacije su jedan od najvažnijih faktora uspešnog poslovanja danas i moraju da budu dostupne svima.

U svetu brzog poslovanja CompanyWall Business vam olakšava da donosite brze i sigurne poslovne odluke.

Od sada na jednom mestu imate jasan uvid u godišnji izveštaj za prethodnu godinu o bilo kojoj firmi koja vas interesuje. Godišnji izveštaj sastoji se od bilansa stanja i bilansa uspeha. Bonitetni izveštaj vam omogućava da na brz, jednostavan i jasan način steknete uvid u sveukupan izveštaj preduzeća, bilans stanja, pokazatelje, prikaze uspeha i druge podatke. Uz to, ovaj izveštaj zarad lakšeg razumevanja sadrži i grafičke prikaze analize finansijskih podataka.

Umesto „sirovih“ finansijskih podataka sada na jednom mestu možete brzo pregledati kako je poslovala firma s kojom želite da sarađujete u prošloj godini. Pored toga, svaki bonitetni izveštaj sadrži i bonitetnu ocenu preduzeća.

Šta je bonitetna ocena?

Bonitetna odnosno finansijska ocena je detaljan pregled poslovanja određene firme ili samostalnog preduzeća koji se temelji na analizi poslovanja u prethodnoj godini.

Portal CompanyWall Business vam nudi bonitetnu ocenu, kombinaciju statične i dinamične ocene. Statična ocena je proračun više pokazatelja iz godišnjeg izveštaja za prethodnu godinu, a dinamična se kroz godinu menja. Statična ocena sastoji se iz pokazatelja uspešnosti i likvidnosti, dok na dinamičan deo ocene utiču činioci: blokade, dugovi, delatnosti, odnos između prihoda iz državnog proračuna i iz privatnog sektora, sudski postupci, platna moć.

Bonitetna ocena svih firmi na portalu CompanyWall Business dobijena je temeljnim analizama vrhunskih ekonomskih stručnjaka i finansijskih analitičara u Srbiji. Bonitetne ocene računaju se od najviše A do najniže F.

Registrujte se još danas klikom na link OVDE. Prilikom registracije upišite promo kod:

CWKURIR2017

i obezbedite sebi besplatan demo pristup portalu CompanyWall Business, vašem najpouzdanijem poslovnom partneru!

Olakšano poslovanje uz CompanyWall Business

Bonitetne ocene vam na jednostavan način omogućavaju da steknete pouzdan prvi utisak o određenoj firmi. Pored ličnog poslovnog utiska sada imate mogućnost da vidite i ocenu njegovog poslovanja za prethodnu godinu.

Ipak, ovo nije sve što vam omogućava portal CompanyWall Business. Sada možete da napravite listu poslovnih partnera i firmi sa kojima poslujete, sa kojima nameravate da poslujete u budućnosti ili koje vas interesuju. Takođe, imate mogućnost da vidite i koje firme su se interesovale za vas i vaše poslovanje.

Posledica brzog poslovanja su i veliki poslovni rizici, a CompanyWall Business je tu da te rizike minimalizuje nudeći vam pregledne, jasne i pouzdane informacije na jednom mestu.

O sertifikatu bonitetne izvrsnosti

Pored navedenih usluga koje nudi portal CompanyWall Business, postoji još jedna – CompanyWall Business firmama koje najbolje posluju dodeljuje sertifikat bonitetne izvrsnosti. Poslovni subjekti s bonitetnom ocenom izvrsnosti posluju uspešno i uživaju poverenje u poslovnom svetu. Bonitetna izvrsnost je rezultat detaljnih finansijskih proračuna, a sertifikat vam daje dodatni kredibilitet kod poslovnih partnera i odraz je veoma uspešnog poslovanja firme. Sertifikat se dodeljuje samo preduzećima sa bonitetnom ocenom AAA, AA+ i A+.

foto: Promo

CompanyWall Business sertifikate dodeljuje u štampanom i elektronskom obliku. Sertifikate u štampanom obliku možete držati na vidnom mestu u kancelariji pa u razgovoru sa novim poslovnim partnerima ne morate sami da hvalite uspešnost sopstvenog poslovanja, sertifikat će govoriti umesto vas. Što se elektronskog sertifikata tiče, možete ga postaviti na svoj web sajt ili uz potpis u e-mail adresi vašeg preduzeća.

Više informacija o bonitetnoj izvrsnosti možete videti OVDE!

Brza i najnovija informacija je jedan od najznačajnijih činilaca uspešnog poslovanja današnjice. Ako imate informaciju od juče prestajete da budete aktuelni i brzo odlazite u zaborav, ako se ne informišete brzo neko drugi će vas preteći i opet ćete ispasti iz centra poslovnih dešavanja.

Samostalno tumačenje finansijskih podataka vaših poslovnih partnera je mukotrpan, dugačak i spor put. U svetu u kome se sve brzo menja, u kome najveće poslovne poteze morate povlačiti i „preko noći“ CompanyWall Business je platforma koja vam, prateći zahteve modernog poslovanja, olakšava donošenje odluka, smanjuje rizike poslovanja i čini poslovanje u Srbiji transparentnim.

CompanyWall d.o.o.

Adresa: Makenzijeva 53

11 000 Beograd

PIB: 105340904

Telefon: 011 404 92 12

Mob: 064 642 64 84

Email: info@companywall.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track