Proverite da li ste među korisnicima najbrže mobilne mreže u Srbiji!
Foto: Promo

Proverite da li ste među korisnicima najbrže mobilne mreže u Srbiji!

InfoBiz -

Zahvaljujući prosečnoj download brzini od 42,68 Mb/s i upload brzini od 14,21 Mb/s, kompanija Vip mobile osvojila je priznanje za najbržu mobilnu mrežu u Srbiji, koje dodeljuje kompanija Ookla, globalni lider na polju testiranja brzine i performansi Interneta i tvorac svetski poznate aplikacije Speedtest. Kako pokazuje zvaničan Ookla izveštaj, drugoplasirani operator nudi prosečne brzine od 27/ 9,16 Mb/s, a trećeplasirani 19,94/ 8,69 Mb/s.

„Sa zadovoljstvom odajemo priznanje kompaniji Vip za najbržu mobilnu mrežu u Srbiji 2017. godine. Naše rigorozne analize su jasno pokazale da Vip mreža svojim korisnicima pruža velike brzine mobilnog interneta“, izjavio je Džejmi Stiven, izvršni potpredsednik kompanije Ookla.

Podaci kompanije Ookla zasnovani su na više od stotinu hiljada korisničkih testova izvedenih širom Srbije u prvoj polovini 2017. godine, koji su obrađeni tako da se obezbedi reprezentativnost uzorka. Ovakva metodologija čini rezultate preciznim i pouzdanim i razlog je zašto brojne kompanije, univerziteti i državne agencije koriste Speedtest Intelligence, sveobuhvatnu bazu podataka ove renomirane kompanije, kao relevantan izvor istraživačkih i analitičkih podataka.

Za više informacija, posetite www.vipmobile.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track