ZA RAD U HRVATSKOJ TRAŽE SRPSKE DEVOJKE: Seksi frizerke, bujnih grudi u bikiniju

FENOMENI

ZA RAD U HRVATSKOJ TRAŽE SRPSKE DEVOJKE: Seksi frizerke, bujnih grudi u bikiniju

InfoBiz -

Zasad su dve devojke ušle u uži izbor, iz Beograda i iz Šapca, i mogu vam reći da su obe veoma atraktivne frizerke, kaže vlasnik salona iz Zagreba

Kožne fotelje, atraktivne devojke u crnom seksi bikiniju mi masiraju glavu, posle uzima makaze i pažljivo me šiša... Momci, je l‘ poče(l)o da se diže... interesovanje posle ovih slika koje ste zamilsili u glavi. Ukoliko ste maštali i sanjali da vam o glavi radi atraktivna devojka bujnih grudi obučena samo u seksi kupaći, imamo za vas lepe vesti, jer bi uskoro to maštanje moglo da pređe u realnost.

Naime, u Zagrebu se uskoro otvora frizerski salon „Hot girls hair salon“, gde je predviđeno da dame šišaju muškarce odevene samo u kupaći kostim, a kako nam je rekao Damir Drenjančević, vlasnik ovog nesvakidašnjeg salona, velika želja mu je da ovakav salon otvori i u srpskoj prestonici.

Atraktivne devojke

- Tražimo atraktivne frizerke ili devojke koje to žele da postanu za rad u frizerskom salonu u bikini uniformama, što je najnoviji hit u frizerskom svetu. Početna plata je 700 evra, plus osiguran smeštaj, hrana u restoranu i radna dozvola - glasi oglas na Fejsbuk stranici budućeg salona.

Oglas je naišao na dosta pozitivnih, ali i negativnih komentara, koji ukazuju da je reč o prostituciji. Međutim, u razgovoru za Kurir vlasnik otkriva da nije u pitanju nikakva prevara.

- Potragu za devojkama smo bazirali isključivo na Srbiju, tražimo vaše devojke zato što su to najlepše žene na Balkanu. Devojkama će početna plata biti 700 evra, plus bakšiš, a ako posao bude išao dobro, plata će biti veća. Video sam da nekoliko salona u svetu posluje na taj način, pa sam rešio da tu ideju sprovedem i ovde. Za sada je odziv devojaka dosta dobar i u 80 odsto slučajeva su dobri komentari, naravno, ima i onih negativnih, kao i uvek - priča nam Damir, koji se inače bavi ugostiteljstvom.

Damir naglašava da posao nema veze s prostitucijom i trgovinom ljudima, već je ideja da atraktivne devojke privuku što veći broj mušterija.

Hoće i u Beograd

- Još uvek uređujemo prostor, a planiramo da s radom počnemo u oktobru. Zasad su dve devojke ušle u uži izbor, jedna je iz Beograda, a druga iz Šapca, i mogu vam reći da su obe veoma atraktivne frizerke. Ako posao bude zaživeo, sledeći salon bih otvorio u Rijeci ili Splitu, a velika želja mi je da otvorim jedan i u Beogradu - otkriva naš sagovornik.

On dodaje da nije naodmet da devojke imaju bujnije grudi.

- Nisu nam dimenzije toliko bitne, ali naravno da je bolje da su atraktivnijeg izgleda i malo bujnije. To je bolje za posao, a siguran sam da će i ćelavi muškarci početi da dolaze na šišanje skoro svakog dana - kaže Damir kroz smeh i nastavlja:

- Šišanje će koštati 14 evra, toliko inače i košta klasično šišanje u Zagrebu, oko 100 kuna. U cenu je, naravno, uključena i masaža glave. Planirana uniforma je bikini ili možda čak neki kostimi, ali ništa vulgarno.

Mina Branković

ČINJENICE

prvi salon ovakvog tipa otvara se u Zagrebu

neki saloni u svetu već posluju ovako

traže isključivo srpske devojke

zaposlenima će biti obezbeđen smeštaj i hrana

mogućnost veće zarade od dogovorene

uniforma je seksi bikini ili neki kostim

Lepa vest za žene

FRIZURE PRAVE GLADIJATORI

Naš sagovornik otkriva da neće samo muškarci uživati, već ima lepe vesti i za žene.

- Ukoliko nam ovaj posao krene kako treba, imam u planu da otvorimo i deo za žene, gde će ih frizirati golišavi muškarci koji bi bili odeveni u kostim gladijatora, a nije isključeno da ćemo i za to tražiti samo srpske momke - navodi Damir.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo šta će vam se desiti ukoliko vozite presporo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track