PREMIJERKA U OSLU: Brnabićeva i Čadež sa norveškim poslodavcima
Foto: Twitter Printsreen

Konfederacija norveških poslodavaca

PREMIJERKA U OSLU: Brnabićeva i Čadež sa norveškim poslodavcima

InfoBiz -

OSLO - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež sastali su se danas u Oslu sa predstavnicima Konfederacije norveških poslodavaca, kojima je premijerka prezentovala najznačajnije rezultate sprovedenih ekonomskih reformi, a posebno u vezi sa unapređenjem investicione klime.

Predsednik PKS Marko Čadež je detaljno govorio o tome šta je sve Srbija uradila na unapređenju poslovanja i privlačenju novih investicija.

Čadež je predstavio napredak u oblasti infrastrukture, prilagođavanja zakonodavnog okvira radi stvaranja boljih uslova poslovanja, kao i podsticanju fer konkurencije.

Čadež se u svom izlaganju osvrnuo na pozitivne ocene međunarodnih finansijskih institucija u vezi sa unapređenjem uslova poslovanja i investicione klime u Srbiji.

Konfederacija norveških poslodavaca okuplja norveške kompanije, od malih porodičnih firmi do velikih multinacionalnih kompanija. Predsednica vlade Ana Brnabić juče je razgovarala sa direktorkom Konfederacije norveških poslodavaca Kristin Skogen Lund, saopšteno je iz Vlade Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Twitter printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Alarmantno! Evo koje nas kataklizme očekuju u 2018. godini?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track