Najnovije vesti

Nagrada za 2016. ide  na Beogradski sajam: DANKA SELIĆ POSLOVNA ŽENA GODINE!
Foto: Promo

GENERALNA DIREKTORKA BEOGRADSKOG SAJMA

Nagrada za 2016. ide na Beogradski sajam: DANKA SELIĆ POSLOVNA ŽENA GODINE!

Biznis

Danka Selić, generalna direktorka DP Beogradski sajam, dobitnica je Godišnje nagrade "Poslovna žena godine" za ostvarene rezultate u privređivanju u 2016. godini.

 

“Ovo je i timska nagrada, nagrada čitavog kolektiva koji je učestvovao u ostvarivanju ovih rezultata”, navodi se u saopštenju.

 

DP Beogradski sajam dobitnik je "Povelje", kojom žiri Privredne komore Srbije za dodelu godišnje nagrade visoko vrednuje kompaniju povodom njene jubilarne godišnjice i značajnih poslovnih poduhvata.

 

Ukupni ekonomski efekti poslovanja kompanije u 2016. godini, procenjeni su na blizu 13 milijardi dinara vrednosti prodate robe i usluga i na četiri milijarde dinara bruto dodate vrednosti. Time je obezbeđeno i oko 2,5 milijarde dinara ukupnih poreskih prihoda. Iako ima samo 180 zaposlenih, Beogradski sajam je angažovao više od 1.700 "kompletnih" radnih mesta, oko 10 posto više nego prethodne godine. Procenjeno je da su samo priredbe Beogradskog sajma privukle u srpsku prestonicu i njegove hotele više od 48 hiljada stranih i gotovo 20.000 domaćih gostiju, koji zajedno ostvare potrošnju od oko jedne milijarde dinara.

 

Visoko ceneći želju privrednika i Privredne komore Srbije da ukažu na najuspešnije i primerne na privrednoj mapi Srbije, Beogradski sajam zahvaljuje svima koji su prepoznali uloženi trud i ostvarene rezultate koji su do ovakvih uglednih priznanja i doveli.

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...