icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

MUŠKARCI USPEŠNI UZ OKLAGIJU: Programer i defektolog prave kiflice
Foto: Promo

Uspešno

MUŠKARCI USPEŠNI UZ OKLAGIJU: Programer i defektolog prave kiflice

Biznis

Pekarski posao je toliko dobro krenuo da su već posle šest meseci ortaci počeli lepo da zarađuju

Da kvalitet sam sebe prodaje, kako se u biznisu često kaže, pokazuje i slučaj pekare, čiji vlasnici nijednog trenutka u svom poslovanju nisu želeli da prave kompromis kad je reč o kvalitetu.


To ih je svrstalo u sam vrh pekarskih preduzetnika koji danas zapošljavaju 50 ljudi, a posebno je zanimljivo što su ovu pekaru pokrenuli programer i defektolog.

 

foto: Promo


Dve diplome


Jedan od vlasnika pekare Miloš Mijić, kaže da je posao toliko dobro krenuo da su već posle šest meseci počeli da zarađuju. Prethodno su prva tri meseca bili u minusu, a naredna tri na nuli.

- Ja sam završio elektrotehnički fakultet, a moj kolega Viktor je po zanimanju defektolog. Shvatili smo da je i bolje što su nam zanimanja bila daleko od pekarskih, jer da smo klasični pekari, imali bismo klasičnu pekaru i utopili bismo se među hiljadu drugih. Sledeća razlika između nas i njih je što se pekare uglavnom trude da naprave što jeftinije pecivo, a samim tim i nekvalitetno. Mi pravimo tako dobre, ukusne i kvalitetne kiflice kao što bi baka pravila za goste koji joj dolaze posle dve godine - kaže Mijić, suvlasnik pekare  i posebno ističe da u svakom poslu treba biti profesionalan i originalan.

 

foto: Promo


Kol-centar


Ono što ovu pekaru svrstava u jedinstvene u Beogradu je i to što su počeli da rade dostavu na kućnu adresu, naručivanje preko kol-centra, kao i da kiflice pakuju u specijalno dizajniranu termoizolacionu ambalažu.


Silvija Slamnig - Foto: Promo

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.