icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.


Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

HEDONISTIČKI SLATKI ZALOGAJČIĆI: Kolačići đavolčići za rajsko zadovoljstvo
Foto: Promo

Očaravajuće

HEDONISTIČKI SLATKI ZALOGAJČIĆI: Kolačići đavolčići za rajsko zadovoljstvo

Biznis

Tatjana Milivojević iz Beograda kancelariju zamenila radionicom za ručnu izradu originalnih, zdravih kolača bez veštačkih dodataka

Sitni kolačići „đavolčići“, koji se nude u oko 20 kafeterija u Beogradu, delo su ruku Tatjane Milivojević, koja je posle desetogodišnje karijere u marketingu napustila siguran kancelarijski posao i osmelila se da započne sopstveni biznis.


Iz njene radionice danas na tržište izlaze ručno rađeni kolačići originalnog ukusa čija se prodaja odvija na preporuku od usta do usta.


Godinama istraživala


- Posle studija marketinga u Engleskoj, vratila sam se u Srbiju. Radila sam u jednoj marektinškoj agenciji, a onda u jednoj belgijskoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom hrane i čokolade. Posle 10 godina rada dostigla sam vrhunac u svom poslu i želela sam profesionalnu promenu. Udala sam se, dobila dva sina i poželela sam da radim nešto što će mi omogućiti da više vremena provodim s porodicom. Pratila sam svoju strast prema poslastičarstvu, koje sam godinama istraživala, i tako su nastali „đavolčići“ - kaže Tatjana.

 

foto: Promo


Pošto je proučila gomilu knjiga za poslastičarstvo koje je naručivala iz inostranstva, izučavala i eksperimentisala, nastali su hedonistički zalogajčići „đavolčići“, čiji su prvi degustatori bili dvojica njenih sinova, po kojima su, zbog njihovih sitnih nestašluka, ovi kolačići i dobili ime.

- Moji kolačići su ručno rađeni, bez konzervansa i bilo kakvih veštačkih dodataka. Pravila sam ih prvo za moju decu i prijatelje i pošto su se svima dopali, na suprugov predlog, odlučila sam da ih prodajem. Počela sam sa dva kupca, a danas ih isporučujem kafeterijama, kompanijama i privatnim kupcima - ističe Tatjana.

 

foto: Promo


Dobra organIzacija


Posle četiri godine napornog rada zadovoljna je postignutim, zarađuje koliko i u firmi koju je napustila, ali ima mnogo više slobodnog vremena.

- Kad se ljudi dobro organizuju, u jednom objektu možete da imate dve ili tri različite proizvodnje. Meni je prijateljica koja se bavi pekarstvom prepustila deo prostora i mašine. Delimo radnu snagu i lepo sarađujemo - ističe Tatjana.


Uživaju

DECA MI POMAŽU


Tatjana Milivojević ističe da joj u poslu pomažu i dvojica sinova od sedam i 10 godina.

- Uključujem i decu da rade koliko mogu. Idu sa mnom u radionicu, pakuju, razmeravaju, lupaju pečate na kartončiće za kesice.


Slavica Tomčić - Foto: Promo

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...