Najnovije vesti

BIZNIS HEROJ 2017. GODINE: Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost
Foto: Promo

BIZNIS HEROJ 2017. GODINE: Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost

Biznis

Dnevni list Kurir dodelio je najuspešnijim kompanijama prestižne nagrade „Kurir biznis heroji 2017“. Odabir kompanija izvršen je na osnovu njihove prepoznatljivosti, ugleda, pouzdanosti i odgovornog načina poslovanja. U društvu renomiranih kompanija, našla se i kompanija „ Fly Fly Travel“ koja je svojim snažnim poslovnim rezultatima i inovativnim rešenjima zasluženo ponela titulu Biznis heroja 2017. godine, u kategoriji „Inovacije“.

 

Fly Fly Travel – kao mlada kompanija, uspela da razvije nove načine komunikacije sa potrošačima, uvodeći modernu Fly Fly mobilnu aplikaciju. Ova inovativna aplikacija jedinstvena je na području Srbije koja pruža mogućnosti pretrage i rezervisanja avio karata, uz samo nekoliko klikova.

foto: PR

Da je “Fly Fly Travel“ lider na tržištu u oblasti inovacija u turizmu, govori i činjenica da u sastavu kompanije već nekoliko godina, veoma uspešno posluje i Fly Fly Akademija. Ovaj moderni obrazovni centar, pruža kvalitetan program i edukaciju iz oblasti turizma i avijacije. Renomirani predavači vrše obuke za kabinsko osoblje, obuku za avio - travel agenta, kao i obuke iz oblasti transporta opasnih materija. Sve obuke licencirane su od strane Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije.

 

„Fly Fly Travel“ je više puta nagrađen za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, a među priznanjima ističu se: „Brand Leader Award“, „Zlatno turističko srce“, „Serbian Brend 2016“, „Business Partner“ i „Top Serbian Brands Award“. Kompanija trenutno posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji i Turskoj.

 

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...