ŠANSA: Turisti iz Amerike pune srpski budžet
Foto: nyttravelshow

Srbija na prestižnom sajmu u Njujorku

ŠANSA: Turisti iz Amerike pune srpski budžet

InfoBiz -

Na prezentaciji turističkih potencijala naše zemlje prisustvovao je veliki broj uticajnih novinara iz medijskih kuća „El“, „Gud hauskiping“, „Ril simpl onlajn“, „Instajl“, „Marta Stjuart living“ i drugih koje imaju višemilionske tiraže

Turistička organizacija Srbije predstaviće turističku ponudu Srbije na sajmu turizma „Njujork tajms travel šou“, koji će biti održan od 26. do 28. januara u sklopu promocije turizma Evrope.

Kako je saopšteno, TOS će u Njujorku nastupiti na štandu Evropske turističke komisije, čiji je cilj promocija Evrope kao turističke destinacije na prekomorskim tržištima, pri čemu su Sjedinjene Američke Države jedno od četiri prioritetna tržišta.

Promocija turizma Srbije na američkom tržištu TOS je intenzivirao u saradnji s nacionalnim avio-prevoznikom „Er Srbija“ nakon uspostavljanja direktne avionske linije između Njujorka i Beograda.

Na prezentaciji turističkih potencijala naše zemlje prisustvovao je veliki broj uticajnih novinara iz medijskih kuća „El“, „Gud hauskiping“, „Ril simpl onlajn“, „Instajl“, „Marta Stjuart living“ i drugih koje imaju višemilionske tiraže.

Kao rezultat intenzivnih promotivnih aktivnosti koje su sprovedene, američki mediji prepoznali su turističke potencijale naše zemlje, a CNN je proglasio Srbiju za jednu od deset destinacija koje obavezno treba posetiti u 2018. godini.

Kurir / E.K.

Foto: nyttravelshow

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track