Najnovije vesti

PRVO IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Stan dobila Dejana iz Zemuna, Džej Džej joj donela sreću!
Foto: PrintScreen

Stiglo 2 miliona koverata, pREMIJA DVOSOBAN STAN U bEOGRADU

PRVO IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Stan dobila Dejana iz Zemuna, Džej Džej joj donela sreću!

Biznis
19:09h

Imena dobitnika biće objavljena i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs.

foto: Printscreen

BEOGRAD - Prvo ovogodišnje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počelo je danas u 17.30 na prvom programu javnog servisa, a u njemu dobitnike očekuju vredne nagrade.

foto: Printscreen/RTS
1 / 19 Foto: Printscreen

Za ovo izvlačenje stiglo je više od dva miliona koverata, a voditelji programa su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac, koji su podsetili igrače da mlađi od 18 godina ne mogu da učestvuju u ovoj kao ni u drugim igrama na sreću.

Oni su podsetili igrače da se, ukoliko su izvučeni, ne raduju pre vremena dok komisija ne utvrdi da su svi fiskalni računi ili slipovi ispravni i na broju.

foto: Printscreen

18.26 - Dobitnika dvosobnog stana u Beogradu, u naselju Braća Jerković, izvlukla je teniserka Jelena Janković, popularna Džej Džej. Jelena je ušla u bazen sa kovertama uz pitanje koga će večeras da usreći, a usrećila je Dejanu Lukić iz Zemuna!

foto: Printscreen
1 / 15 Foto: Printscreen
foto: Printscreen

18.10 - Automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković izvukli su 12 dobitnika fijata 500L, ne zanemarujući nijedan deo bazena sa dva miliona koverata, a jedan od njih se našalio da mu nimalo nije lako jer je obukao uske pantalone!

Fijati su otišli u Beograd, Novi Sad, Leskovac, Novi Beograd, Pančevo, Umčare, Kladovo, Dimitrovgrad, Obrenovac, Zrenjanin, Loznicu, Kumodraž...

foto: Printscreen

18.05 - Zanimljiv detalj izvlačenja vaučera za hipermarket bilo je pismo koje je zalutalo u nagradnu igru, a čiji je pošiljalac bio izvučen! Naravno, nije bio uvršten u dobitnike, pa je izvlačenje ponovljeno.

foto: Printscreen

17.55 - Glumci Ivana Dudić i Luka Raco izvukli su 10 vaučera za kupovinu u poznatom domaćem lancu hipermarketa. Voditelji su izneli i zanimljiv detalj da je Ivana nekada bila i balerina...

1 / 6 Foto: Printscreen
foto: Printscreen

...te da je Luka i diplomirani ekonomista kao i da je 2012. poneo i titulu mistera. Jedna od koverti bila je neispravna, pa je izvlačenje bilo ponovljeno, jer je pošiljka zalutala u nagradnu igru!

Nagrade su otišle u Lazarevac, Beograd, Leskovac...

foto: Printscreen

17.40 - Među prvim nagradama bilo je 10. robnih vaučera u iznosu od po 60.000 dinara za tehničku robu, a sreću dobitnicima su doneli svetski prvaci u basketu - Marko Ždero i Dejan Majstorović.

foto: Printscreen

Robni vaučeri otišli su u Majur, Prijepolje, Sivac, Sevojno, Veliku Planu, Boljevce, Lajkovac, Beograd, Kraljevo i Šabac. 

foto: Printscreen

Koverte će izvlačiti teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović - koji su podržali "Godinu borbe protiv sive ekonomije".

foto: Printscreen

Komisija, koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

foto: Printscreen

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

foto: Kurir

U direktnom prenosu na Prvom programu, gosti iz ogromnog bazena, u kojem se nalazi 2.084.189 koverti, koliko je pristiglo do naznačenog roka za prvo izvlačenje, izvlače srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52.53 m2 u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila "FIAT 500L", kao i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d.o.o." i "DIS d.o.o."

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 4. marta i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

foto: Manutd.com

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

foto: Shutterstock

Imena dobitnika biće objavljena na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja, a rok za preuzimanje nagrada je 60 dana od dana objavljivanja.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića

2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije, ističe se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: RTS printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...