(FOTO) OVO JE DEJANA IZ ZEMUNA, SREĆNA DOBITNICA STANA:  Definitivno, čuda se događaju! Jedno čudo se i meni dogodilo
Foto: Zorana Jevtić

Uzmi račun i pobedi 2018.

(FOTO) OVO JE DEJANA IZ ZEMUNA, SREĆNA DOBITNICA STANA: Definitivno, čuda se događaju! Jedno čudo se i meni dogodilo

InfoBiz -
1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

BEOGRAD - Dejani Lukić iz Zemuna danas su u Vladi Srbije i zvanično uručeni ključevi stana koji je, pre četiri dana, dobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018".

Ključeve joj je uručio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sa kojim je i potpisala ugovor o primopredaji.

foto: Zorana Jevtić

"Ovo je divan događaj. Definitivno, čuda se događaju. Jedno čudo se i meni dogodilo i još uvek se oporavljam od pozitivnog stresa", rekla je Dejana. Kako je dodala, puno ljudi koje poznaje će slediti njen primer - skupljaće račune i slati koverte.

foto: Zorana Jevtić

Ministar Đorđević je čestitao dobitnici stana i dodao da je njen primer poruka svima koji učestvuju u ovoj nagradnjoj igri da imaju pođednaku šansu da uspeju.

"Želim da i budući dobitnici uživaju u svojim stanovima. Vlada Srbije će u godini borbe protiv sive ekonomije svakako da radi na tome da se medijski približimo građanima, da građani znaju kakve sve koristi imaju od toga kada se naplaćuju PDV kada im se izdaje fiskalni račun jer sve to što država dobija faktički ide za korist građana", rekao je ministar.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ŠTA JE SVE RATKO MLADIĆ PISAO PUTINU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track