(SPISAK DOBITNIKA) 2. KOLO IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Stan dobio Uroš iz Arilja, sreću mu doneo bivši golman Ivica Kralj! Pevačica Lena bosonoga ušla u bazen da izvuče dobitnike fijata!
Foto: Printscreen/RTS

Uzmi račun i pobedi 2018.

(SPISAK DOBITNIKA) 2. KOLO IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Stan dobio Uroš iz Arilja, sreću mu doneo bivši golman Ivica Kralj! Pevačica Lena bosonoga ušla u bazen da izvuče dobitnike fijata!

InfoBiz -

Imena dobitnika biće objavljena i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre www.uzmiracun.rs

1 / 47 Foto: Printscreen/RTS

BEOGRAD - Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." počelo je danas u 17.20 uživo u studiju javnog servisa, a dosad je pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

foto: Printscreen/RTS

Gosti ovog izvlačenja su glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević, koji su podržali "Godinu borbe protiv sive ekonomije", navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

foto: Printscreen/RTS

Voditelji su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac. Gost u ime Vlade Srbije je ministar Branko Ružić.

foto: Printscreen/RTS

Za drugo izvlačenje pristiglo je čak 2.626.081 koverata.

1 / 7 Foto: Printscreen/RTS
foto: Printscreen/RTS

18.19 - Dobitnik dvosobnog stana je Uroš Protić iz Arilja, koji stanuje u ulici Vojvode Stepe broj 6.

Ovo je spisak svih dobitnika

Glavnu nagradu, stan u beogradskom naselju Braće Jerković, dobio je Uroš Protić iz Arilja, a njegov koverat sa 10 fiskalnih računa, izvukao je bivši golman fudbalske reprezentacije i Partizana, Ivica Kralj.

Dvanaest automobila "fijat 500 L" dobili su Stana Profirović, Milica Paunović, Margit Matatić, Vesna Cvetkovski, Nebojša Mirković, Nevenka Lazić, Jovan Pejičić, Roksanda Armankarević, Ružica Velemirov, Darko Cvetanović, Beba Djorđević i Živa Bogaroški.

Dobitnici 10 vaučera "Tehnomanije" u vrednosti od po 60.000 dinara dobili su Zoran Milić, Radmila Djurđević, Gojko Spasojević, Ljiljana Veselinov, Zvonimir Voler, Željko V. Kovačević, Stefan Djokić, Stevan Rašić, Milan Jakovljević i Marijana Stevanović.

Deset vaučera "Gomexa" u iznosu od po 60.000 dinara dobili su Borka Djekić, Dragica Maćešić, Vlastimir Živić, Marko Stević, Tatjana Živković, Suzana Vasić, Anđel Mihajlović, Radojka Probulović, Ranko Kipić i Miroslav Kandić.

foto: Printscreen/RTS

18.12 - Na redu je izvlačenje koverte za stan a sreću nekom će doneti golman Partizana Ivica Kralj. Reč je o dvosobnom stanu u naselju Braće Jerković u Beogradu.

1 / 7 Foto: Printscreen/RTS

17.52 - U toku je izvlačenje za 12 fijata 500L a sreću donose glumac Aleksandar Radojičić i džez pevačica Lena Kovačević, koja je izula cipele da bi mogla da uđe u bazen. Od 12 koverata jedan je bio neispravan pa je izvučen dodatni. Dobitnik kojem je izmakla nagrada spakovao je u kovertu jedan račun manji od 100 dinara.

Automobili iz Kragujevca idu u Vranje, Suboticu, Leskovac, Zrenjanin, Pirot...

1 / 10 Foto: Printscreen
foto: Printscreen

17.34 - Usledilo je izvlačenje 10 vaučera od po 60.000 dinara za kupovinu tehničke robe u poznatom domaćem lancu prodavnica. Sreću donose glumci Snežana Savić i popularni Kubura. Šarenac je dao prednost dami pa je u bazen pun koverata prva ušla Snežana. U bazen je potom ušao i Kubura, koji je zamalo pao i našalio se da ovo nije nimalo lako pa zato voditelji u goste zovu sportiste i glumce.

foto: Printscreen

- Ovo je rudarski posao - našalio se Šarenac a Kubura je dodao: "Je li trebalo da dođemo u kupaćem kad smo već u bazenu."

Od 10 koverata, jedan nije bio u skladu s pravilima pošto je takmičarka Milka iz Kumodraža zaboravila da napiše broj telefona na koverti i tako ostala bez nagrade u tehničkoj robi.

1 / 11 Foto: Pritnscreen/RTS
foto: Printscreen/RTS

17.26 - Prva nagrada su 10 robnih vaučera od po 60.000 dinara koje dobitnici mogu iskoristiti u supermarketima jednog poznatog domaćeg lanca. nagrade izvlače Lena Bogdanović i uvek nasmejani Miki, kako rekoše voditelji. Nagrade su kao i prošle subote otišle u gradove širom Srbije.

foto: Printscreen/RTS

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući

srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53 m2 u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima.

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije - će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track