Najnovije vesti

(FOTO) NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA: Urošu iz Arilja danas je na vrata novog stana pozvonio legendarni Ivica Kralj! Evo šta mu je poklonio
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

uručeni mu ključevi

(FOTO) NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA: Urošu iz Arilja danas je na vrata novog stana pozvonio legendarni Ivica Kralj! Evo šta mu je poklonio

Biznis

BEOGRAD - Srećni dobitnik stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Uroš Protić ušao je danas u svoj stan u naselju Braće Jerković.

Urošu su priredili iznenađenje i tek što je sa devojkom došao da vidi stan, neko mu je zvonio na vrata, mislio je da je greška, ali to je bio naš proslavljeni golman Ivica Kralj, koji je Uroševu kovertu izvukao.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kralj je na poklon doneo potpisanu loptu, a oduševljeni Uroš je rekao da su Kralja njegov brat i on oduvek voleli i gledali i da su "znali da je kralj, ali sada ga obožavaju".

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Srećni dobitnik kaže da je prezadovoljan, da sigurno zadržava stan, da se takva šansa ne propušta i da se nada da će to značiti njegov povratak u Beograd, grad u kome je rođen i gde je završio studije. Uroš sada živi u Arilju.

"Eto, nakon par godina opet, na najlepši mogući način ukazuje mi se šansa da se vratim u ovaj grad, u kome sam rođen. Predivno je, jedinstveno. Po struci sam industrijski dizajner i trenutno sam bez posla. Evo, prvi uslov se stekao iznenada ovom igrom, još da se nađe posao u sferi i zaokružio sam celu priču", kaže Protić.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Naš proslavljeni golman Ivica Kralj rekao je da nema većeg zadovoljstva, nego kada ima priliku da usreći nekoga, da je on učinio "tu malu stvar" i izvukao Uroša i da sada, kada ga je upoznao, zadovoljstvo mu je još veće.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Niko od nas, kada igra neku igru, ne nada se da može da dobije, vidite sami da je sve moguće, akcija je dobra, pokazalo se to i sa više od tri miliona koverata na izvlačenju, vlada je napravila dobar potez, jednostavno treba poštovati zakon i igrati nagradnu igru", rekao je Ivica Kralj.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, Zoran Žestić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...