TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Imre iz Bačkog Gradišta dobio stan od 116 kvadrata u Novom Sadu, sreću mu doneo fudbaler Lane!
Foto: Printscreen/RTS

Stigle 4.424.532 koverte

TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Imre iz Bačkog Gradišta dobio stan od 116 kvadrata u Novom Sadu, sreću mu doneo fudbaler Lane!

InfoBiz -

Gosti će iz ogromnog "bazena", u kojem se nalazi 4.424.532 koverte, izvući srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera

BEOGRAD - Nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumci Mina Lazarević i Andrej Pipović, kao i mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov, neke su od ličnosti koje su podržale "Godinu borbe protiv sive ekonomije".

foto: Printscreen RTS

Voditelji programa su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac, a večerašnji gost u ime Vlade Srbije je ministar Rasim Ljajić, koji je građanima večeras poručio da obavezno traže fiskalni račun, da ne kupuju mačku u džaku nego "robu koja ima majku i oca" jer takva roba može da se vrati, zameni i reklamira a od sive ekonomije korist ima samo nesavesni trgovac.

1 / 4 Foto: Printscreen/RTS

18.18 - Dobitnik stana je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta! Sreću mu je doneo fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, koji je rekao da mu je velika čast što je baš on izabran da nekome donese sreću. Reč je o dupleksu od 116 kvadrata u Novom Sadu.

foto: Printscreen/RTS
1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

18.00 - U toku je izvlačenje 12 fijata 500L pop star, srećne dobitnike izvlače glumica Mina Lazarević i Andrej Pipović.

foto: Printscreen/RTS

Ključevi automobila idu u Vranje, Bačku Palanku, Niš, na beogradsku Banjicu i Palilulu, Novi Beograd, Rudovce, Loznicu, Ćupriju, Kraljevo, Batajnicu, Smederevo...

1 / 4 Foto: Printscreen/RTS

17.52 - Mladi džudisti braća Majdov izvlače 10 vaučera za nameštaj u vrednosti od po 120.000 dinara, a vaučeri idu u Šabac, Zrenjanin, Bačku Topolu, Leskovac, Niš, Loznica, Kać, Lazarevac, Vršac...

foto: Printscreen/RTS
1 / 13 Foto: Printscreen/RTS

17.33 - U toku je izvlačenje 10 vaučera za kupovinu u poznatom domaćem trgovinskom lancu. Nagrade u vrednosti od po 60.000 dinara izvukli su studenti FON iz Beograda Rastko i Ana.

foto: Printscreen/RTS

Studentkinja Andrea dobitnica je Svetosavske nagrade. Reč je o pobednicima takmičenja u predstavljanju studije slučaja. Svako od njih izvlači po 5 koverata. Vaučeri idu u Beograd, Zrenjanin, Zemun, Kraljevo, Vrbas, Užice, Srednjevo, Kaluđerica... Izvlačenje je ponovljeno za dve koverte jer dve nisu bile ispravne.

17.25 - Počelo treće izvlačenje u igri Uzmi račun i pobedi. Večerašnja premija je stan u Novom Sadu od 116 kvadrata, a u bazenu su 4.424.532 koverte. Najviše koverata dosad poslali su žitelji Blaca, Vranja i beogradske opštine Savski venac.

Ovaj put, akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim internacionalnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja.

foto: Printscreen/RTS

Oni će danas doneti sreću građanima Srbije i izvući dobitnike vrednih nagrada, saopstila je vladina kancelarija za saradnju sa medijima.

Treće izvlačenje u kojem učesnike očekuju vredne nagrade biće održano danas, u 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu javnog servisa.

Gosti će iz ogromnog "bazena", u kojem se nalazi 4.424.463 koverti, izvući srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera.

foto: Printscreen/RTS

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah, tokom emisije, proverava da li su ispunjeni uslovi definisani Pravilima nagradne igre.

Ukoliko komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

foto: Printscreen/RTS

Imena dobitnika biće objavljena na internet stranicama Vlade Republike Srbije www.srbija.gov.rs. Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere Pošte Srbije do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 16. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 16.marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track