HOROSKOP MI JE PREDVIDEO STAN: Dobitnik trosobne nekretnine okrio kako su GA ZVEZDE POGLEDALE!
Foto: Zorana Jevtić

SREĆA

HOROSKOP MI JE PREDVIDEO STAN: Dobitnik trosobne nekretnine okrio kako su GA ZVEZDE POGLEDALE!

InfoBiz -

Ja sam u subotu ujutru pročitao za Jarca da će imati veliki dobitak i ostvarilo se, kaže Janko Paulić (78), čiji je koverat izvučen u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Janko (78) i Mara Paulić (74) iz Starčeva kod Pančeva juče su bili najsrećniji penzionerski par u Srbiji jer su dobili trosoban stan od 70 kvadratnih metara na Novom Beogradu u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuju Vlada Srbije i NALED.

Kada su u subotu uveče na RTS videli da je izvučen koverat s Jankovim imenom, nisu mogli da dođu sebi od šoka i sreće!

Radost i šok

- Deda i ja smo sedeli baš u ovoj sobi i gledali smo izvlačenje. Kako su izlazile nagrade, govorila sam: „E, sad će naša...“ Ali nagrade su prolazile, a naših koverti nigde - sve do samog kraja, kad je glavnu premiju izvukao fudbaler Nenad Milijaš. Viknula sam: „Deda, ti si!“ - priča Mara, koja je prikupljala račune i poslala je 50 koverti.

Deda Janko kaže da su ga emocije i uzbuđenje toliko obuzeli da celu noć oka nije sklopio.

- Na ekranu moje ime, oni čitaju, mi gledamo i ne znamo da li sanjamo ili je stvarno. Utom zvone telefoni, svi se javljaju, pitaju, čestitaju... I od jutros je tako. Sve vreme nas ljudi zovu. Mnogo smo srećni - kaže Paulić.

foto: Zorana Jevtić

Predskazanje

I otkriva da je imao predosećaj.

- Ja sam u subotu ujutru čitao horoskop i za znak Jarca je pisalo „imaćete veliki dobitak“. Rekao sam: „Baba, videćeš, dobićemo nagradu večeras, piše u horoskopu.“ Kad ono stvarno. Naša glavna sreća je u deci i tri unuka, ali i ovo je velika radost - kaže Janko.

ZAVRŠENO IZVLAČENJE ČETVRTOG KOLA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Dušanka i Janko dobitnici dva stana u Beogradu! Evo ko im je doneo sreću!

On i supruga Mara su u braku 50 godina i za sve to vreme igrali su razne igre na sreću, ali nikad nisu ostvarili ovako veliki dobitak. Još je rano, kažu, da planiraju šta će sa stanom.

Kod Paulića smo juče zatekli njihove sinove Slavka i Dragana, snahe, unuke, komšije. Planiraju da naprave slavlje za najbliže kad dobiju ključeve od novog stana.

foto: Zorana Jevtić

Selo veselo

KOMŠIJE TRUBE IZ KOLA, DEDA JANKO OD SREĆE PLAČE

Janko Paulić nije izdržao a da ne pusti suze od radosti.

- To su radosnice, od uzbuđenja - kaže brišući oči.

U selu Starčevu svi se znaju, pa ko god da prođe kolima pored njihove kuće, uspori, zatrubi, otvori prozor i poviče: „Čestitamo, komšije!“.

Silvija Slamnig

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Evo kako ovaj Beograđanin priziva sreću uoči izvlačenja! DUNI 3 PUTA! HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track