VELIKA PRILIKA ZA STARTUP KOMPANIJE: Sufinansiranje malih i srednjih preduzeća i do 300.000 evra!
Foto: Promo

VELIKA PRILIKA ZA STARTUP KOMPANIJE: Sufinansiranje malih i srednjih preduzeća i do 300.000 evra!

InfoBiz -

Francusko-srpska privredna komora i Fond za inovacionu delatnost pozivaju vas na Meetup na kojem će biti predstavljeni Programi podrške tehnološkim inovacijama, u četvrtak, 12. Aprila, u 14 časova u prostorijama Komore, Kosovska 10/V, Beograd Stari grad.

Fond za inovacionu delatnost ponovo je otvorio javni poziv za Programe podrške inovacijama, sa rokom prijave do 1. juna 2018. Program ranog razvoja namenjen je mikro i malim preduzećima koja posluju ne duže od tri godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju.

foto: Promo

Projekti se finansiraju u iznosu do 80.000 evra. Program sufinansiranja inovacija namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna sredstva za razvoj inovacije, sa sufinansiranjem i do 300.000 evra.

Francusko-srpska privredna komora istovremeno će predstaviti svoj program mentorske podrške "Startap akcelerator". Komora je nedavno otvorila i svoj Business inkubator sa ponudom kancelarija, coworking prostora, salom za sastanke, virtuelnim kancelarijama i slično.

Ulaz je slobodan, broj mesta ograničen.

Prijava je obavezna do 10. aprila putem office@ccfs.rs

Detaljnije informacije dostupne su na sajtu www.ccfs.rs

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track