ZAVRŠENO IZVLAČENJE DRUGOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Katarina iz Svrljiga dobila stan od 52 kvadrata u Beogradu, sreću uoči Uskrsa doneo joj je teniser Filip!
Foto: PrintScreen

veliko interesovane

ZAVRŠENO IZVLAČENJE DRUGOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Katarina iz Svrljiga dobila stan od 52 kvadrata u Beogradu, sreću uoči Uskrsa doneo joj je teniser Filip!

InfoBiz -

BEOGRAD - Prvo izvlačenje u 2. krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" je završeno, a stan u Beogradu dobila je Katarina Stevanović iz Svrljiga.

U najnovijem izvlačenju nagrade su bile su stan u Beogradu - od 52 kvadratnih metara u ulici Vojvode Vlahovića, naselje Braće Jerković- Padina, za 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u poznatim lancima supermarketa i prodavnicama bele tehnike.

Voditelji su Kristina Radenković i Slobodan Šarenac, a "u trci" je više od 7,5 miliona koverti.

18.26 Stan u Beogradu od 52 kvadratnih metara u naselju Braće Jerković dobila je Stevanović Katarina iz Svrljiga.

foto: PrintScreen

18.22 Poznati teniser Filip Krajinović izvućiće srećne dobitnika stana u Beogradu - od 52 kvadratnih metara u ulici Vojvode Vlahovića, naselje Braće Jerković- Padina.

foto: PrintScreen

18.11- Ovo su dobitnici fijata- Bojana Ruvidić (Šabac), Nenad Vučković (Novi Beograd), Sanja Đurić (Subotica),Vladan Popov (Vršac), Savić Ljubica (Medveđa), Žarko Zorić (Stari Banovci), Izabela Karas (Vršac), Aleksandra Damjanović (Kruševac), Jovan Bubanja (Beograd), Andrić Srđan (Vrbas), Redžić Miodrag (Rakovica), Vuksanović Branislava (Kruševac).

18.07 - Dve neispravne koverte tokom izvlačenja Fijata - na jednoj nema podataka korisnika, a na drugoj su pomešani fiskalni računi i slipovi.

foto: PrintScreen

18.00 U toku izvlačenje 12 fijata 500L, a učesnicima koji su poslali koverte doneće sreću strelkinje Jasna Šekarić i Ivana Maksimović, a Ivana je prokomentarisala da joj je drago što će nekome danas ulepšati dan.

17.55 - Dobitnici vaučera za kupovinu kučne tehnike otišli su u ruke: Milena Gajić (Paraćin), Predić Biljana (Grocka), Marić Dušanka (Miroslavci), Ilić Petar (Despotovo), Dragica Maoduš (Ledinci) , Anđelković Slavica (Borča), Zavić Ratka (Šimanovci), Valika Kalmar (Bečej), Jovana Krstić (Jagodina), Krstić Marija (Žitkovac).

foto: PrintScreen

17. 47 - Glumci Sofija Rajović i Đorđe Stojković izvućiće deset dobitnika vaučera od po 60.000 dinara za kupovinu kućne tehnike.

17.45 - Deset dobitnika vaučera od po 60.000 dinara - Goran Kovač (Čortanovac), Božić Slavica (Novi Sad), Božica Dubajić (Stanišići), Suzana Canić (Beograd), Tatjana Mirić (Kragujevac), Suzana Tica (Veternik, Novi Sad), Predrag Mlađen (Kragujevac), Marković Danijela (Sremčica), Dimić Vera (Batočina), Sanja Milenković (Kruševac).

17.42 - Jedna izvučena pošiljka od ukupno deset nije ispunila zahteve nagradne igre zato što je jedan fiskalni račun bio niži od 100 dinara, a poslala ju je Veličković Mirka.

foto: PrintScreen

17.34 - Prva nagrada su 10 robnih vaučera od po 60.000 dinara koje dobitnici mogu iskoristi supermarketima jednog poznatog domaćeg lanca. Nagrade izvlače glumice Isidora Građanin i Olivera Bacić.

17.32 - Izvlačenje svih nagrada nadzire petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Podsetim, pravo učešća u toj nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od bar 100 dinara. "Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća. Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju", prošle godine je poslato više od 85 miliona računa.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track