(FOTO) IGRALA NAGRADNU IGRU UZMI RAČUN I POBEDI, PA OSVOJILA PREMIJU: Katarini iz Svrljiga uručeni ključevi od stana u Beogradu
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

ministar đorđević na uručenju

(FOTO) IGRALA NAGRADNU IGRU UZMI RAČUN I POBEDI, PA OSVOJILA PREMIJU: Katarini iz Svrljiga uručeni ključevi od stana u Beogradu

InfoBiz -

Dobitnici prvog stana u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" Katarini Stevanović iz Svrljiga svečano su, u Vladi Srbije, uručeni ključevi stana.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Stevanović je dobila stan od 50 kvadrata u Beogradu, a danas je sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem potpisala ugovor, čime je i zvanično postala vlasnica stana.

Uz čestitke, ministar je poručio da su svi koji učestvuju dobitnici na neki način, kao i da je uveren da će Katarini, kao studentkinji, stan mnogo značiti.

Ministar je kazao i da će vlada nastaviti sa sličnim akcijama, a da tome dodatni podstrek daju sve bolji rezultati borbe protiv sive ekonomije.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Mi smo se kao ministarstvo pridružili tome i efikasno radimo na suzbijanju rada na crno. Mislim da će rezultati tromesečnog rada biti i više nego pozitivni", istakao je.

Srbija je na taj način, kaže Djorđević, na dobrom putu da stane rame uz rame sa najrazvijenijim zemljama Evropske unije.

"I tu se nećemo zaustaviti. Mi želimo da budemo i bolji od tih zemalja jer naši građani to zaslužuju. A onda kada državi bude bilo bolje - da to preslikamo i na materijalni status naših građana", naglasio je resorni ministar.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Katarina Stevanović zahvalila je Vladi Srbije što podržava takvu akciju i pozvala sve građane da učestvuju i budu uporni, jer, kako kaže, svi imaju jednake šanse da osvoje neku nagradu.

U drugom krugu nagradne igre, kako je najavljeno, bice izvučeno više nagrada nego u prvom, šest stanova, 50 automobila i 100 vaučera.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, ciji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za pošovanje propisa.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track