(FOTO) POSLALA 3 KOVERTE NA SVOJE IME ZA UZMI RAČUN I POBEDI:  Suzani uručeni ključevi od stana
Foto: Tanjug/Rade Prelić

POTPISALA UGOVOR

(FOTO) POSLALA 3 KOVERTE NA SVOJE IME ZA UZMI RAČUN I POBEDI: Suzani uručeni ključevi od stana

InfoBiz -

Dobitnica stana u drugom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018", Suzana Puškaš iz Kule, potpisala je danas ugovor, čime je zvanično postala vlasnica stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Nakon potpisivanja ugovora, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević čestitao je dobitnici i pozvao građane da se pridruže nagradnoj igri, jer time, kako kaže, postaju partneri Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije.

foto: Tanjug/Rade Prelić

"Potrudićemo se da u narednom periodu pokrenemo i druge mere u suzbijanju sive ekonomije kako bi ta borba bila što efikasnija, jer što mi budemo bili efikasniji kao država biće više investicija i poboljšaće se materijalni položaj naših građana", rekao je Đorđević.

On je podsetio da će i jedan od finansijskih zakona koji su trenutnu na skuopštinskoj raspravi poboljšati rad poreske inspekcije, koja je jedan od bitnijih fakora u suzbijanju sive ekonomije.

Suzana Puškaš podelila je radost zbog stana i zahvalila vladi što je omogućila svim građanima da učestvuju u tako velikom projektu.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Kaže da je poslala tri koverte na svoje ime, i tri na ime svog supruga, a račune objašnjava nije bilo teško sakupiti, jer porodični život sa troje dece ima i velike svakodnevne izdatke.

U drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi - 2018" izvučene su 33 nagrade - stan u Beogradu, 12 automobila i 20 poklon vaučera.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug, Rade Prelić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track