VUČIĆ U FABRICI LEONI: Nastavićemo da dovodimo investitore, otvorićemo još jednu fabriku u avgustu
Foto: Tanjug/Rade Prelić

predsednik otvorio novi pogon u nišu

VUČIĆ U FABRICI LEONI: Nastavićemo da dovodimo investitore, otvorićemo još jednu fabriku u avgustu

InfoBiz -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nalazi se danas u Nišu, gde je obišao danas fabriku Leoni u Nišu povodom završetka radova na njenoj izgradnji.

Predsednik je nakon otvaranja novog pogona rekao da će u ovom delu Srbije stići novi investitori i zahvalio se nemačkim investitorima i na tome što će biti otvorena nova radna mesta.

foto: Printscreen

"Moramo da nastavimo sa napretkom, i da naučimo da u svakom poslu damo sve od sebe, jer jedino tako možemo da se popnemo na vrh", rekao je predsednik nakon otvaranja pogona u Nišu.

Vučič je rekao da je mnogo novca uloženo u projekte u Nišu.

"Sve to radimo da bi se Niš razvijao", rekao je on.

Predsednik je rekao da Srbija mora da gleda u budućnost i da je plan da se otvore nove fabrike i da se dovode novi investitori kako bi građani bolje živeli.

On je najavio otvaranje Cumtobela u avgustu i još jednu posetu Nišu pre avgusta.

"Volim da dolazim u Niš, neće me niko oterati iz ovog grada jer smo mnogo energije, truda i rada uložili u njega", kaže predsednik.

Predsednik je rekao da je Leoni uspeh i da su trud i rad stvorili više hiljada radnih mesta, te da će sa fabrikom u Kraljevu biti 11.000 zaposlenih.

"Leoni je doneo predanost, znanje i sve ono što je Srbija upila i počela da primenjuje. Ovde je reč o običnom čoveku, o radniku koji želi da ima porodicu, normalan i pristojan život, bez obzira na stručnu spremu. Sva veličina potrebna za dalji napredak nalazi se u nama i moramo da je aktiviramo i da nastavimo da radimo na način koji će zadiviti svakoga", rekao je predsednik.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug, Rade Prelić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track