(FOTO) PENZIONERKU (70) IZ KIKINDE POGLEDALA SREĆA: Tek što sam sela ispred televizora, Sergej Ćetković me izvukao! Dragica vozi punto, a sad će i fijat 500L
Foto: Saša Urošev

Uzmi račun i pobedi 2018.

(FOTO) PENZIONERKU (70) IZ KIKINDE POGLEDALA SREĆA: Tek što sam sela ispred televizora, Sergej Ćetković me izvukao! Dragica vozi punto, a sad će i fijat 500L

InfoBiz -

KIKINDA - Dragicu Makivić (70) iz Kikinde, penzionisanu višu medicinsku sestru, večeras je pogledala fortuna. Ona je u velikoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" osvojila automobil marke "fijat" 500L.

foto: Saša Urošev

Reporter Kurira, Dragici je među prvima čestitao:

- Tek što sam sela ispred televizora, Sergej Ćetković je pročitao moje ime. Nisam mogla da poverujem, a koji sekund kasnije zazvonio je telefon. S one strane žice bio je moj brat iz Beograda. Vitomir je razdraganim glasom govorio: "Sejo, dobila si auto". Još uvek ne mogu da poverujem da je ovo istina - treperila je Dragica od uzbuđenja i sreće. Naš razgovor neprekidno je prekidala zvonjava telefona.

Rodbina, prijatelji i kolege iz Opšte bolnice želeli su da neočekivanu sreću podele sa njom:

foto: Saša Urošev

- Komšije Danilo i Milosavka Vujinović među prvima su došli da mi čestitaju. Iza njih je stigao moj unuk Bojan. Zvala me je i unuka Monja. U našoj ulici Sonje Marinković je vanredno stanje - našalila se srećna dobitnica “fijata” 500 L.

Dragica Makivić je iskusan vozač. Ima “punto” za čijim volanom je najčešće unuk Bojan:

- Ne mogu od njega da dođem na red, ali ću sad konačno da imam svoj automobil, i to kakav. U kolima ću slušati samo pesme Sergeja Ćetkovića. Ove nedelje poslala sam šezdesetak koverti. Slala sam račune i prethodnih sedmica. I neka onda neko kaže da se upornost ne isplati - poručila je na kraju Dragica.

foto: Saša Urošev

Interesantno je da je u prošlogodišnjem ciklusu dvoje Kikinđana osvojilo automobile. Srećne ruke bile su vaspitačica Aleksandra Nakrajkućin i Ivan Kaloper, penzionisani mašinovođa.

(Kurir.rs/S.Urošev/Foto: Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track